Таскомбанк запрошує скористатися Програмою переваг для нових клієнтів. Чому ми кращі за інших? Все просто!

Нові клієнти отримують додатковий бонус до діючої ставки за депозитом у рамках Програми переваг Таскомбанку. Так, при оформленні депозиту «Стабільний» на суму від 100 000 гривень терміном на 3, 6, 9 або 12 місяців банк дарує додатковий бонус +2% річних у національній валюті. З додатковою інформацією можна ознайомитися тут.

Таскомбанк пропонує якісний сервіс та цілодобову підтримку. Безкоштовне підключення до інтернет-банкінгу ТАС24 для управління своїми фінансами онлайн, безкоштовну платіжну картку для зарахувань на неї доходу у вигляді відсотків по розміщеному вкладу та для розрахунків у торгово-сервісній мережі.

Таскомбанк надійний банк і йому довіряють. За підсумками ХХI «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів», Таскомбанк посів 3-є місце у рейтингу, підтвердивши свої позиції серед лідерів ринку. Та увійшов до трійки банків в номінації «Ощадний депозит» у рамках проекту «50 провідних банків України».

Таскомбанк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, який з 17 вересня 2012 року збільшив розмір гарантованої суми кожному вкладнику банку до 200 тисяч гривень, включно з сумою відсотків. Протягом років співпраці з Фондом Таскомбанк здійснює виплати клієнтам більше сорока українських банків, які пішли з ринку.

Звертайтеся до найближчого відділення Таскомбанку і оцініть Програму переваг для нових клієнтів!