Нові лідери: хто платить за депозити більше за інших

Банки починають відходити від свят — максимальні ставки за депозитах знову ростуть. В основному дорожчають гривневі вклади, хоча окремі фінустанови готові платити більше й за валютні заощадження.

Трудова міграція: зло чи спосіб виходу з кризи

Українці масово їдуть працювати за кордон. Відтік робочих рук не можуть зупинити навіть зростаючі зарплати. За різними даними, за кордоном працює до 6 млн наших співвітчизників.

У першому кварталі банки отримали чистий прибуток 8,7 млрд грн

У січні-березні банки отримали чистий прибуток у 8,7 млрд грн, що майже втричі перевищує показник за аналогічний період минулого року. Про це йдеться у травневому квартальному «Огляді банківського сектору» опублікованому Національним банком України.

Стало відомо, у яких випадках українців позбавлятимуть субсидій

Органи соцзахисту населення припинять виплати житлових субсидій у разі виявлення недостовірної інформації про майно субсидіантів і даних про кількість зареєстрованих членів сімей.

В Україні функціонуватиме нова платіжна система

Національний банк України зареєстрував нову систему з переказу коштів «Глобус» та видав платіжній організації цієї системи ПАТ «КБ «Глобус» свідоцтво.

Хто забезпечив рекордний прибуток банківської системи

Українські банки отримали рекордний прибуток за перший квартал — 8,6 млрд грн. Один з головних винуватців цього «торжества» — державний ПриватБанк.