Гід по рейтингу київської нерухомості

«Мінфін» підготував новий рейтинг київських забудовників за 2017 рік. Останній раз ми проводили таке дослідження майже рік тому — у червні минулого року. Воно викликало значний резонанс. Хоча премій і рейтингів на ринку столичної нерухомості існує досить, проблема його прозорості і досі стоїть дуже гостро.

Українські чиновники задекларували майже 8 млн грн виграшів в лотерею

Українські чиновники в 2015-2018 роках вказали в своїх деклараціях виграші в лотереї і на букмекерських ставках в розмірі 7,874 млн грн.

НБУ хоче змінити порядок міжбанківських переказів коштів в Україні

Національний банк пропонує внести зміни до Інструкції про міжбанківський переказ коштів в Україні в національній валюті у зв’язку зі змінами українського законодавства.

lifecell запустив 4.5G в Україні

30 березня 2018 року оператор мобільного зв'язку lifecell повідомив про запуск нового стандарту.

Інвестування в нерухомість. Як мінімізувати ризики

Кількість столичних новобудов зростає в геометричній прогресії. Незважаючи на непросту економічну ситуацію в країні, інвестувати в нерухомість вигідно. Населення вкладає гроші в основному на початковому етапі будівництва.

П’ять пом’якшень на валютному ринку від Нацбанку

З огляду на сприятливу ситуацію на валютному ринку Нацбанк вважає за можливе продовжити пом’якшення неактуальних тимчасових адміністративних обмежень для банків та бізнесу, послаблення яких не створює ризиків дестабілізації ринку.

Підвищення тарифів на газ для населення перенесли на червень

Кабінет міністрів продовжив спецзобов'язання «Нафтогазу» на продаж газу населенню, а також залишив незмінним тариф до червня 2018 року.

Україна має намір примусово стягнути з Газпрому «стокгольмський» борг

Зараз йде процес підготовки до примусового стягнення боргу з російського газового монополіста Газпрому на користь національного нафтогазового холдингу «Нафтогаз України» у відповідності з рішенням Стокгольмського арбітражу.

Цифра дня: Українці задекларували 12,3 млрд грн доходу

За оперативними даними станом на 21 березня 2018 громадянами подано більше ніж 130 тис. податкових декларацій про майновий стан і доходи, що на 2% перевищує аналогічний період минулого року.

В Україні з 4 квітня запрацює система контролю якості продуктів

4 квітня в Україні запрацює нова система контролю якості та безпечності харчових продуктів. Про це під час прес-брифінгу сказала Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

ВТБ докапіталізує українську «дочку» майже на $100 млн

Російський ВТБ банк планує збільшити статутний капітал українського дочірнього банку на 2,58 млрд грн (близько $98 млн), або на 7% шляхом додаткового випуску акцій.