Відгуки про ФХТРобомен Телетрейд, переваги проекту Синхронна торгівля

Завдяки сервісу Синхронна торгівля від європейського брокера Телетрейд ви можете отримувати прибуток, копіюючи угоди успішних фахівців, які торгують на своїх власних грошах і історично довели свій високий рівень. На відміну від інших способів пасивного інвестування, ви не передаєте гроші в управління нікому, і ваші гроші зберігаються на вашому особистому рахунку. З огляду на збереження ваших коштів, кращим вибором для успішної інвестиції буде підключення до одного з найбільш успішних трейдерів проекту Синхронна торгівля - ФХТРобомен (відгуки вже підключених клієнтів говорять самі за себе). На даний момент ФХТРобомен лідер по підключенню діючих інвесторів.

Відгуки про ФХТРобомен позитивні ще й тому, що це перший робот, який поєднує в собі 4 окремі прибуткові торгові системи. В основі алгоритму торгівлі знаходяться такі методики як:

  1. відстеження зароджуються нових трендових рухів;
  2. система раннього оповіщення про завершення тенденцій;
  3. кластерний аналіз рівня волатильності;
  4. консервативне управління маніменеджмента на основі сучасних математичних моделей.

ФХТРобомен, відгуки власника і історія створення

В інтернеті можна знайти безліч реклами, яка пропонує купити надприбуткових роботів і заробляти великі гроші. Але мало хто знає, що коли робот перестає заробляти на ринку, єдиний заробіток для його господаря - це його продаж!

Робот ФХТРобомен НЕ ПРОДАЄТЬСЯ ні за $50, ні за $50 000. Власник використовує ФХТРобомен тільки для себе і на свої гроші. В основі програмного коду робота знаходиться система алгоритмів, що дозволяє моментально адаптуватися під швидко мінливі умови ринків.

Переваги робота очевидні:

  • Розробник робота - успішний трейдер з 18-ти річним стажем роботи на міжнародних фінансових ринках.
  • Власник сам торгує цим роботом на своїх грошах на особистому торговому рахунку
  • Власник не продав робота жодній людині. Він в єдиному екземплярі. Спроби підробити алгоритм не вдалися ще нікому.
  • Робот стабільно приносить середньомісячний дохід близько 20% протягом 4-х років: 3.5 року в проекті Телетрейд Майстер Інвест і вже 4 місяці в проекті Синхронна торгівля.
  • Підключитися до робота можна з невеликим стартовим капіталом, завдяки інтелектуальній системі копіювання угод і визначення обсягу позицій.

2 картинка. Альт: Відгуки про ФХТРобомен перший робот в проекті Синхронна Торгівля Телетрейд

ФХТРобомен - Центр Біржових Технологій рекомендує!

Підключитися до робота або дізнатися більше подробиць про його роботу та результати ви можете, звернувшись в будь-який з офісів компанії Центр Біржових Технологій в своєму місті або замовивши зворотний дзвінок. Центр Біржових Технологій рекомендує підключатися до ФХТРобомен в Синхронній Торгівлі від Телетрейд поки ще є можливість, тому що скоро кількість підключених інвесторів досягне 400 осіб, і за правилами проекту Синхронна торгівля від Телетрейд фізична можливість підключення буде зупинена.