Обвал максимальних ставок за депозитами триває. З моменту публікації «Мінфіном» останнього огляду, максимальні ставки знизилися як за гривневими, так і за валютними вкладами. За останні два тижні не знайшлося жодної фінустанови, яка б підвищила максимальну ставку.

Міжнародні резерви України зросли до $18,9 млрд

Міжнародні резерви України на 1 грудня становили $18 905,7 млн (в еквіваленті). З початку цього року вони зросли майже на 22%. 

У Києві подорожчали однокімнатні квартири

У листопаді на київському вторинному ринку житла подорожчали однокімнатні квартири. Ціни підскочили як в найдешевшому, так і в найдорожчому ціновому сегменті. Цікава особливість минулого місяця: люди стали продавати квартири в новобудовах, в які інвестували раніше.

Нерухомість Києва: бульбашка або цінове дно

Ринок житлової нерухомості Києва за останні 4 роки підпав під вплив стількох факторів, що пересічний покупець міг остаточно заплутатися в тому, щр там діється. Чи надувається на ринку «бульбашка» у вигляді величезної кількості надлишкової пропозиції, або навпаки — рівень цін досягнув дна і зараз «саме час купувати».

Гройсман: Середня зарплата може зрости до 10 тисяч

Середня заробітна плата в Україні в 2018 році може зрости до 10 тисяч гривень. Зараз цей показник по країні становить 7 тисяч 400 грн, але прем'єр-міністр вважає це недостатнім. Глава уряду також нагадав, що вже на початку року мінімальна заробітна плата буде збільшуватися на 500 грн.