Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Европейское туристическое страхование

Отзыв о Европейское туристическое страхование

Спроба не виконати свої зобов\'язання

1/5
CheckbyPerson2020-02-07 17:03:48
В Серпні 2019, літали з чоловіком в Гон-Конг. Переліт довгий 12 годин. В результаті довгого сидіння в літаку в мене заболіла спина. Поки в готель доїхали розболілась ще більше. Але вирішили виспатись, а в ранці подивитись. Може само пройде. Вранці спина продовжувала боліти і навіть сильніше. Ходити стало важко. Подзвонила в асістанс і пояснила, що і як. Щоб дали контакти лікарні, куди звернутись, може знеболююче дадуть, чи там, що.

У відповідь коллега з асістанс спитала: «… а раніше бували болі в спині,».

Я без задньої думки: «… так, мабуть бували, вже і не пригадаю.»

Асістанс у відповідь. «Ага, значить бували, а це значить вас хронічне захворювання. А це не підпадає під страховий випадок». (це майже цитата відповіді)

Я втратила дар речі і вирішила та ну їх в *** цю ERV. Переказала чоловіку. Він обурився. Понаписував купи листів передзвонив по всім телефонам. Весь день провели в готелі через це. І вже погроржуючи публічним розголосом цієї справи закінчив. Так і не отримавши якоїсь внятної відповіді. Кинули. Пішли в аптеку і якось купили «фастум-гель» чи там щось таке. Стали мазать. Весь другий день я ще лежала, а потім вже якось стало краще і почала потроху ходити. Так відпустка і пройшла. От такий от сервіс в ERV.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован