Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Кидалово повне. Не ведіться

1/5
Nemo112021-04-09 10:55:05
Доброго дня. Хочу попередити всіх молодих інвесторів. Будьте обережні ця компанія — ШАХРАЇ. Не вірте їм. Мій номер торгового рахунку №104071970.
Я працював з компанією 9 місяців. Мною був поповнений баланс торгового рахунку на сайті он-лайн сервісу на веб: www.lblv.com на суму 94000 USD. З них мені LBLV повернув 29000 USD, як я думав прибуток (на справді це просто повернення грошей).
Принцип простий — показати що все працює, заробіток, увійти в довіру. Так було зі мною. Розпочав із 100USD. Мені дали брокера (фінансового аналітика) Іван Зенін, який практично кожен день дзвонив мені, ми спілкувалися на різні теми по 20-30 хв. Він завоював мою довіру став можна сказати корешем. Поступово умовив проінвестувати більшу суму. Заробіток потроху йшов, потім умовив на контракт на 25к. Після інвестування цих коштів навіть прислали айфон. Робота потроху йшла гроші капали, я навіть друзів залучив щоб теж заробляли. Коротче поки інвестував — заробляв. А потім Іван Зенін порадив повідкривати ордера які з часом зайшли в мінуса. За цим щоб спасти ситуацію він знову порадив відкрити ордера і так аж 22 ордера висіло не закритих, але захеджированих. Паніка. Знову порада щоб покращити ситуацію треба підняти маржу. Інвестування. Працюємо. І все по новому. І вже коли нема у кого заняти грошей, тобто інвестиції не йдуть — все зливається в 0. Потім крики істерика риск менеджмент дзвонить, брокер, пропонують рятувати все знову інвестувати коротче жах. Давлять психологічно переводять на такі фрази: «Як ти будеш таку суму віддавати? у тебе ж діти. Давай ще 20к і все буде ок.» Я не погоджуюсь, мені пропонують дати кредит від компанії 10000USD, буду потроху на гепах відбивати втрати. Але через тиждень гепи ставлять на атоматичну продажу і тупо не дають заробляти. Зараз я вже розумію, проаналізувавши інтернет, я знайшов подібні випадки і ось основне: всі заробітки ваші — це повернення товару, або повернення грошей; всі мої інвестиції (38 раз) крім перших 5 пішли на покупку мебелі в Китаї, покупку криптовалюти, оплату на ігрових сайтах — погляньте витяги зі своїх карт; всі ці угоди не виводились на ринок, компанія симулює зоображення реальних торгів, ваші гроші не підпадають під реальний ризик вони залишаються у них. Коротче всі аналітики, і мій кореш Іван Зенін безсовісні люди, не мають нічого святого, дурять людей і на нашій довірі заробляють. Коли я звернувся за чарджбеком, мені заблокували всі торгові площадки, особисті кабінети, перестали зі мною спілкуватися в телеграмі та перестали відповідати на емейл. Зараз я звернувся до поліії, заведена справа, звернувся до СБУ, кіберполіції, інтерполу, поліції Австралії, Сейшельських островів. Коротче кажучи компанія ШАХРАЇВ.
9 апреля 2021, 14:32
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 09.04.2021).
Користувач надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даной компанії.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован