Минфин - Курсы валют Украины

Установить

доводять до самогубства

0/5
Андрій2019-01-11 19:55:56
Для того, щоб сплатити без простроченнь кредит Приватбанку (у результаті виплати кредиту Приватбанку, я отримав нульовий ліміт), на споживчі цілі, я набрався три мікрозайми. Один з них у Манівео. Щоб подовжити дії кредитів, узяв ще три позики. Таким чином я створив собі фінансову піраміду! Коштів для подовження дії кредиту «Манівео» я не знайшов, у резултаті за 5 днів прострочення компанія додала до основної сумми ще 4 тисячі гривень. Я розумію що телефонні розмови — це не доказ домовленості про рефінансування боргу, тому звертався електронними листами з проханням відстрочити платіж. У відповідь тільки телефонні дзвінки від колекторських служб. Не подіяла навіть надіслана електронним листом до компанії фотографія довідки про доходи. Ситуація повністю безвихідна. Звертався до усіх банківських установ з заявами на перекредитування — скрізь відмова. Тому не бачу іншого виходу, як так по-дурному залишити себе власного життя. Шкода тільки сина 14 років та батьків, одни з якиї є інвалідом через ампутацію нижньої кінцівки.

Люди добрі! Обходьте стонадцятою дорогою «Манівео», «Приватбанк», інші мікрозаймові спілки! Це кабала, тягар! Дії фінансових компаній та колекторських служб у разі простроченнь негативні!

.
Манивео
14 января 2019, 13:46
Андрію, доброго дня!

Нам шкода, що ви потрапили в неприємну ситуацію з грошовими надходженнями. Ми завжди готові піти назустріч у разі фінансових труднощів: пропонуємо нашим клієнтам пролонгацію кредиту або зміну графіка погашення заборгованості. Однак якщо клієнт не хоче вирішити ситуацію і не погашає борг, через деякий час компанія може передати право вимоги по кредиту третій особі. Це затверджено в Цивільному Кодексі України і зазначено в нашому кредитному договорі. Підписуючи договір, клієнт погоджується з такою можливістю.

Напишіть, будь ласка, нам на quality@moneyveo.ua, ми обов'язково знайдемо рішення, яке задоволнить обидві сторони.

З повагою,
Moneyveo.UA

Комментарии к отзыву - 5

Olya2808Olya28082019-01-11 23:44:42
Ви що Які дурниці ви в кінці написали, забийте на цих шизіків, Я теж їм грошей винна і не малих, живу і радуюсь, не звертайте на них увагу.
ЮрийЮрий2019-01-14 22:16:05
Сочувствую Вам
ОксанаОксана2019-02-08 10:18:52
Андрей, не вздумайте, я в такой же ситуации, также нигде не дают в банках переакредитацию, но выход обязательно найдется.Не надо впадать в отчаяние, все разреришится в лучшую сторону.
Отзыв успешно отредактирован