Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Беспредел

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
kseni3727 13 ноября 2018, 11:01
Приватбанк.
Было время, когда это был самый надежный банк в Украине.
Можно было всегда решить любой вопрос.
Сегодня, это кошмар, что творят сотрудники этого банка.
Никакой грамотности и компетентности.
Есть закон о банковской тайне.
Или Приватбанку этот закон не известен???
Сотрудникам этого банка в телефонном режиме занимаются тероризмом. Так мало того звонить мне. Звонить знакомым и искать меня???
от вас кто-то скрывается???
Прийти ко мне в квартиру и вынести что-то может только исполнительная служба только по решению суда. Которого нету. Прекращайте угрозы.
Мне это уже надоело. Пишу заявления в полицию, прокуратуру, минфин, НБУ.
Кто вашему банку после такого неадекватного поведения будет платить по кредита???
Таким отношением вы теряете клиентов. уже существующих и новых.
Так как я ни одному своему знакомому человеку не порекомендую ваш банк в любом обслуживании.
Приватбанк
Ответ банка
PrivatBankQM 13 ноября 2018, 11:53
Уважаемый Автор!
Нам очень жаль, что у Вас сложилось негативное мнение о банке.
Направьте, пожалуйста, на нашу почту help@pb.ua детали сложившейся ситуации и Ваши контактные данные, чтобы мы могли помочь в решении вопроса.
Не забудьте оценить решение проблемы кнопкой «Вопрос решен».
С уважением, ПриватБанк.

Комментарии - 6

+
+15
Toxa David
Toxa David
13 ноября 2018, 15:16
#
Платить кредиты надо. Если человек не скрывается не отключает телефон не меняет место жительства, то все вопросы по оплате кредита необходимо решать с этим человеком или через суд. Зачем напрягать родственников, друзей, знакомых. Если это такой метод воздействия на должника, то он не работает, а только озлобляет должника. Пример на себе, если я еще и пытался что то обьяснить коллекторам по поводу безосновательного начисления банком долга, то после того как позвонили на работу директору фирмы по поводу моего долга, ответ для коллекторов один — в лес или в суд. Ну что помог вам метод психологического воздействия на дожника?
+
+15
Toxa David
Toxa David
13 ноября 2018, 15:27
#
Стаття 60.Банківська таємниця
Інформація щодо діяльності та фінансового стану клієнта, яка стала відомою банку у процесі обслуговування клієнта та взаємовідносин з ним чи третім особам при наданні послуг банку, є банківською таємницею. 3) фінансово-економічний стан клієнтів;
Так, відповідно до частини другої статті 1076 Цивільного кодексу України у разі розголошення банком відомостей, що становлять банківську таємницю, клієнт має право вимагати від банку відшкодування завданих збитків та моральної шкоди.
Статті 231 і 232 Кримінального кодексу України встановлюють кримінальну відповідальність за порушення банківської таємниці.
Стаття 231. Незаконне збирання з метою використання або використання відомостей, що становлять комерційну або банківську таємницю
Умисні дії, спрямовані на отримання відомостей, що становлять комерційну або банківську таємницю, з метою розголошення чи іншого використання цих відомостей, а також незаконне використання таких відомостей, якщо це завдало істотної шкоди суб’єкту господарської діяльності, – караються штрафом від трьох тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Стаття 232. Розголошення комерційної або банківської таємниці
Умисне розголошення комерційної або банківської таємниці без згоди її власника особою, якій ця таємниця відома у зв’язку з професійною або службовою діяльністю.
+
0
Алексей Клименко
Алексей Клименко
13 ноября 2018, 16:20
#
К сожалению, это по факту оказывается недоказуемо. А по поводу звонящих гавриков, там вообще не возможно разобраться кто звонит, с таким же успехом может звонить любой Васька Пупкин. Уже тысячу раз предлагал им высказать свои претензии в письменном виде и желательно с мокрой печатью на адрес, не хотят. Звонят и компостируют мозг, не помогает даже то, что мама не разрешает общаться с незнакомыми дядями и тётями
+
0
Toxa David
Toxa David
13 ноября 2018, 16:59
#
«ответ для коллекторов один — в лес или в суд.» и не надо общаться.
+
0
Toxa David
Toxa David
13 ноября 2018, 15:27
#
Стаття 189 Кримінальний кодекс України. Вимагання
Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим або його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їх майна або майна, що перебуває в їх віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання), — караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Стаття 355. Кримінальний кодекс України. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань.
1. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань, тобто вимога виконати чи не виконати договір, угоду чи інше цивільно-правове зобов'язання з погрозою насильства над потерпілим або його близькими родичами, пошкодження чи знищення їх майна за відсутності ознак вимагання, — карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.…
2. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань, вчинене повторно або __за попередньою змовою групою осіб__, або із погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя і здоров'я, або з пошкодженням чи знищенням майна, — карається поз
+
0
Toxa David
Toxa David
13 ноября 2018, 15:30
#
Позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.
Стаття 162. Порушення недоторканності житла; Согласно ст 162 Уголовного Кодекса Украины «1. Незаконне проникнення до житла чи до іншого Володіння особи, незаконне проведення в них огляду чи обшуку, а так само незаконне виселення чи інші дії, що порушують недоторканність житла громадян,-
караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.
2. Ті самі дії, вчинені службовою особою або із застосуванням насильства чи з погрозою його застосування,-
караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.»
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Все курсы банка