Минфин - Курсы валют Украины

Установить

надра ворьё в законе

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Davidoff 11 ноября 2014, 22:24
не отдают депозит и даже не парятся главное отделение на Артема 15, город киев! Не могу забрать свои деньги из этой багодельни фирташа. Собрал документы отправил в НБУ, посмотрим чтят ли у нас закон вышестоящие органы. В чем я сомневаюсь, судя по их липовым постановам которые даже не зарегестрированы в совете юстиций и которые почитаются банками превыше конституции, в каком гондурасе такое возможно ???
Банк надра это недобанк, который пренебрежительно относится к своим клиентам не гарантируя сохранности денежных средств на счету, тем самым порождая панику среди населения, отток депозитов и как следствие разрушение банковской системы Украины.
Пользуясь случаем хочу передать привет председателю банка Надра Зинкову и сказать что следующее заявление после НБУ будет в СБУ по поводу валютных махинаций с валютой кинутых вкладчиков. И уж поверте обязательно попрошу запретить Зинкову выезжать за границу. Пусть работает дома, пока не посадили.

Комментарии - 9

+
0
honest2014
honest2014
12 ноября 2014, 6:58
#
Ну ты крут!!! посади 5 тыс. работников надры тоже в тюрьму...! Как говорил мой дед надо не воображать, а хоть чуть чуть соображать!!!
+
+2
Davidoff
Davidoff
12 ноября 2014, 7:15
#
Я такой какой есть, не вижу смысла в вашем высказывании по поводу того что бы посадить 5 тыс.работников надры, можно обойтись всего несколькими людьми типа фирташа, зинкова и им подобным. А коллектив надра под хорошим руководством заработает еще лучше.
+
0
honest2014
honest2014
12 ноября 2014, 7:33
#
Возможно 50/50, но тогда надо оставить не 166 банков в стране а 10
+
0
Davidoff
Davidoff
12 ноября 2014, 13:37
#
Как говорил Владимир Ильич — лучше меньше да лучше). Поэтому если их останется даже 5 но отвечающих всем нормам законодательства и нормативно -правовым актам НБУ, пусть так и будет.
+
+1
mayagri99
mayagri99
12 ноября 2014, 20:35
#
Погоджуюсь із планами Александра щодо необхідності відстоювати свої статки та карати ШАХРАЇВ. Вже отримала відповідь із НБУ — суцільна «вода». Але радять вести перемовини із шахраями або звертатись до суду. Перемовини вела, тапер почну судову тяжбу. Також збираюсь написати заяву до генпрокуратури. Олександр, як плануєте сбу долучати, поділіться, будь-ласка.
+
0
Davidoff
Davidoff
13 ноября 2014, 0:34
#
Шановна mayagri99 дякую Вам за підтримку. Бажаю нам усім сил та терпіння на довгому та тернистому шляху у пошуках правди в країні шахраїв. НБУ покриває надру, адже фірташ у гарних стосунках з порошенко і цим сказано все. Якщо банк був би не причетний до влади то влада б продемонструвала «показательное наказание виновных в нарушении законов и разрушении банковской системы», але в нашому випадку все навпаки. Але час мине і ті кто були з одного боку барикад, можуть опинитися дуже швидко по другий бік, це стосується всіх і Порошенко також. Тепер до справ — я намагаюся записатися на прийом до НБУ з приводу надри, зрозумів що це не так просто, тому що якщо моя скарга не зацікавить НБУ, вони мене і не запросять. Але це поки мої припущення. Після відпо від НБУ, буду звертатися до СБУ посилаючися на шахрайство та валютні махінації з невиданою валютою вкладчиків надри. До прокуратури навіть не раджу вам звертатися, тому що зараз вони справами банків не займаються.
+
+1
mayagri99
mayagri99
13 ноября 2014, 9:10
#
Олександр, бажаю Вам успіхів на шляху «обернення» правління нбу на шлях цивілізованих/правових стосунків із їхніми работодавцями — громадянами України. Дякую, що висловили свою точку зору про безперспективність звернення до прокуратури. Подумаю як звертатись до сбу. Але я переглянула аналітику (статті в інтернеті) про поводження шахраїв із «надр» в період їхньої попередньої кризи і усвідомила, що іхня здатність «тягнути» із необхідністю віддати кошти вкладників, навіть після рішення суду просто « — віртуозна», О Бендер би позаздрив. Тому як варіант натепер розглядаю можливість перекинути кошти на рахунок в інший банк і за кордоном їх зняти.
+
0
Davidoff
Davidoff
13 ноября 2014, 10:07
#
Шановна mayagri99 дякую Вам за побажання, буду намагатися выдстоювати свої права, хоча мені на практиці відомо що в нашій країні це не так просто але іншого шдяху не має, у всякому разі для мене. Згоден з вами з приводу віртуозного шахрайства з боку надри. Неймовірно але складається таке враження що юристи надри намисно вишукують усі можливості аби ввести клієнтів в оману. Що стосується судов, то справу можна виграти ( це не важко ) але отримати грощі буде не так вже і просто зновуж таки. Як для мене головним фактором наших поразок є те що ми недооцінюємо можливості ворогів (банк надра) тому як то кажуть рубимо з плеча не дуже підготувавшись до правильної атаки ворогів.
+
0
Davidoff
Davidoff
13 ноября 2014, 10:12
#
Треба дуже ретельно готуватися до вимушеного спілкування з шахраями, це стосується навіть заяв та звернень в різні установи з приводу порушень наших прав. Слід дуже серйозно підійти до цієї справи. Бо як що ви у поривах ємоцій будете просто писати гнівні листи не аргументуючи необхідними фактами, то вам як і більшості просто напишуть стандартну відписку, яких вони (шахраї надри) придумали на будь яке звернення. Але якще аппелювати грамотно, посилаючись на ті статті та законі, та нормативно -правові акти НБУ які порущуються, то можливо, колись, гадаю всеж таки у цьому житті, нам посміхнеться вдача, і як співається у нашому гімні — згинуть наші вороженьки як роса на сонці.
Правда завжди перемагає!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться