Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Арест Фирташа

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
Sergey Vasyutin 13 марта 2014, 19:08
Добрый день!
Уточните, пожалуйста, (с указанием ответственного лица, кто отвечает, должности), как отразится арест Дмитрия Васильевича Фирташа (крупного акционера Надра банка) на финансовом положении банка?

Вообще, прокомментируйте как-то это событие публично.

Спасибо!
Надра
Ответ банка
14 марта 2014, 18:13
Шановні клієнти банку «Надра»!

Вчора, 13 березня, було офіційно підтверджено, що напередодні у Відні австрійськими правоохоронними органами був затриманий акціонер Group DF Дмитро Фірташ.
Нам відомо, що дії правоохоронних органів Австрії щодо Дмитра Фірташа не пов'язані ні з ситуацією в Україні, ні з діяльністю Групи в Європі та Америці, а стосуються інвестиційного проекту 2006 року.
Ми не сумніваємося, що даний інцидент буде вирішено вже найближчим часом, про що буде надана відповідна вичерпна й об'єктивна інформація на офіційних ресурсах Group DF і банку «Надра».
Вчорашні події не вплинуть на операційну роботу бізнесів Групи завдяки тому, що в Групі побудована прозора система корпоративного управління. Group DF – диверсифікована міжнародна група компаній, легальний і чітко структурований бізнес. Підприємства Group DF працюють по всій Україні, Група несе відповідальність за долю більш ніж 100 тисяч співробітників, які стабільно і злагоджено працюють в інтегрованій структурі. Група сформувала команду відповідальних професіоналів, здатну забезпечити безперебійну роботу бізнесів Групи – автономну і захищену від будь-яких ексцесів.
Істотних і принципових змін ні в наданні банківського сервісу клієнтам, ні в особливостях роботи банківського бізнесу Групи події 13 березня не викликали. Банк «Надра» працює в штатному режимі, всі банківські операції проводяться в звичайному режимі, з обмеженнями винятково на рівні вимог регулятора.
Банк «Надра» має достатню ліквідність, щоб у повному обсязі та своєчасно виконувати прийняті на себе зобов'язання перед клієнтами, в банку забезпечується потрібне співвідношення між власними та залученими коштами. Банківський бізнес для Group DF є одним з профільних бізнесів – тих важливих для Групи активів, у розвиток яких Група має намір інвестувати значні кошти і зусилля, стабільна робота і високі результати яких для Групи надзвичайно важливі.

Комментарии - 3

+
0
Rambler212 K
Rambler212 K
13 марта 2014, 20:54
#
Да все в порядке. Ну лимит по картам уменьшили в 10 раз!!! А так, все хорошо.
+
0
Гордон Гекко
Гордон Гекко
13 марта 2014, 21:04
#
В 2009 выдавали вообще по 100 грн/15 дол/10 евро так что спокойствие, только спокойствие…
+
0
olg
olg
14 марта 2014, 0:36
#
Да уж, просветите пожалуйста.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться