Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отзыв лицензии

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
zaharvoron 21 марта 2015, 5:04
Решение об отзыве лицензии принято, теперь осталось ждать 7 дней до начала полных выплат, ну а потом в течении 30 дней подача заявлений на включение в реестр кредиторов по выплатам % за время действия ВА и тем у кого свыше 200,000 грн.

Комментарии - 7

+
0
maks17
maks17
21 марта 2015, 12:15
#
Прочитала вчера на сайте эту новость. Подскажите, я не очень сильна в финансовой сфере, любой обладатель депозита, как только информация о отзыве лицензии будет офиц. опубликована, может написать заявление на включение в реестр кредиторов по выплатам % за время действия ВА?
+
+2
владимир олефиров
владимир олефиров
22 марта 2015, 17:05
#
Какие %? Не смешите! В CCB продавать нечего вообще! Об этом сообщил Ворошилин, в своем интервью!
+
0
dedts
dedts
23 марта 2015, 8:57
#
Можно написать, это Ваше право.
+
0
dedts
dedts
23 марта 2015, 9:00
#
Уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Тимошенко К.В.
ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК»
код ЄДРПОУ 34353904, МФО 339339,
місцезнаходження: пр. Московський 16, м. Київ, 04073
Заявник-кредитор: ___________________________________
паспорт серія ____ № ______ виданий __________________
адреса проживання ___________________________________
ідентифікаційний номер: ______________________________
контактний телефон: _________________________________

ЗАЯВА
про задоволення вимог кредитора

Відповідно до постанови Правління Національного банку України від 19.03.2015 № 187 «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК», виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) прийнято рішення від 20.03.2015 № 64 «Про початок процедури ліквідації ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» та призначення уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку», згідно з яким було розпочато процеду
+
0
dedts
dedts
23 марта 2015, 9:01
#
Відповідно до постанови Правління Національного банку України від 19.03.2015 № 187 «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК», виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) прийнято рішення від 20.03.2015 № 64 «Про початок процедури ліквідації ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» та призначення уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку», згідно з яким було розпочато процедуру ліквідації ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» (далі – ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК») та призначено уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Тимошенка Костянтина Володимировича строком на 1 рік з 20.03.2015 по 19.03.2016 включно.
+
0
dedts
dedts
23 марта 2015, 9:01
#
Керуючись ч.5 ст.45 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», прошу Вас визнати мене кредитором Банку та повідомляю Вас про грошові вимоги до Банку, які складаються із зобов’язань з виплати сум вкладів та нарахованих відсотків, що перевищують суму гарантованого відшкодування Фондом та зобов’язань з виплати відсотків за вкладами, нарахованих під час здійснення тимчасової адміністрації до дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Банку на всіх належних мені в банку рахунках, з якої би суми чи у який би валюті вони не складалися.
На підставі вищевикладеного, у відповідності до ч.5 ст.45, ч.2 ст.49, ч.1 ст.26, п.4 ч.1 ст.52 Закону, прошу:
+
0
dedts
dedts
23 марта 2015, 9:01
#
1. Прийняти та розглянути мої грошові вимоги до Банку, які складаються з зобов’язань з виплати сум вкладів та нарахованих відсотків, що перевищують суму гарантованого відшкодування Фондом та зобов’язань з виплати відсотків за вкладами, нарахованих під час здійснення тимчасової адміністрації до дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Банку, у відповідності до вищенаведених договорів банківського вкладу (депозитів/ поточний рахунок).
2. Задовольнити мої вимоги шляхом включення їх до реєстру акцептованих вимог кредиторів в порядку черговості, встановленої п.4 ч.1 ст.52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» та повідомити мене про таке включення у встановленому порядку.

Додатки:
1. Копія паспорту.
2. Копія ідентифікаційного номера.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться