Минфин - Курсы валют Украины

Установить
vitpobeda
vitpobeda Математик
Зарегистрирован:
13 августа 2011

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:14
Подписчики (17):
33479712
33479712
Николаев
elvalery
elvalery
Киев
maestromaestro
maestromaestro
тернополь
Feygin
Юрий Фейгин
75 лет, Керчь
Aristarkh
Aristarkh
Мироновка
BrockLesnar
BrockLesnar
bankirr
bankirr
43 года
Spring
Spring
Tapacik
Tapacik
40 лет, Киев
Lemon75
Lemon75
49 лет, Киев
Index
Index
22041983
22041983
41 год, Франция
все подписчики
vitpobeda — Математик
25 марта 2015, 3:44

Мій прогноз

Я як людина, яка давно не голосує, не зацікавлений в необ'єктивності, бо не треба перед самим собою оправдуватись за неправильний вибір. І не треба стирати із пам'яті те, що соромно згадувати. Я чудово пам'ятаю, що відомі події починалися в Луганській і Дніпропетровській областях паралельно… але Коломойський зі своїми грошима відновив стабілізацію, бо сучасна війна це війна грошей. Тепер же я не впевнений, що стабільність, яку створив Коломойський може зберегтися назавжди. Для Путіна Дніпропетровська область стала нашим слабким місцев для Росії. У Коломойського не було іншої можливості, ніж піти у відставку, після рейдерства відносно його бізнесу і оголошення СБУ, що він підтримує бандидські формування. Недаремно влада організувала 2 котли, де загинуло бульше тисячі добровольців, яких фінансував Коломойський… Президент боїться не Путіна, якому він перший і майже єдиний із всіх президентів подав руку, під час Мінська-1. Він боїться свого народу. Але головне ось що. Хто тепер захистить Дніпропетровськ, якщо Коломойський виведе свої гроші? Обіцяє Аваков, який купив сину квартиру за 1 млн. доларів… Може у нього є декілька мілліардів? Поживемо, побачимо… А я прогнозую, що весною у Дніпропетровську будуть диверсії… Але звертуясь до своїх друзів з великим проханням: не вірте, коли ЗМІ будуть говорити про те, що це зробив Коломойський… Це зробить Путін, найзліший ворог Коломойського… А нашу владу вітаю за найкращий подарунок Путіну!!!

Якщо мої прогнози не збудуться, то це значить лише одне: президент і Коломойський про щось таємно домовилися… Я дуже на це надіюсь.

Просмотров: 2366, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 1

+
0
Pavlo Shevchuk
Pavlo Shevchuk
29 апреля 2015, 10:56
#
Ви так пишаєтеся тим, що математик, а не знаєте як пишуться математичні (чи арифметичні?) терміни. «мілліардів» слід писати «мільярдів».
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться