Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Serginvest
Serginvest
Зарегистрирован:
16 января 2012

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:22
15 августа 2012, 13:29

Бінарні опціони. Колл і Пут опціони

Бінарні опціони – це опціони, які приносять фіксований прибуток або не приносять взагалі нічого. В даний час бінарні опціони стають все більш популярними інструментами у біржовій торгівлі.

В бінарних опціонах значення має тільки напрямок зміни ціни активу, а не величина цієї зміни, як це відбувається в традиційних опціонах. Головне розходження між бінарними і звичайними опціонами полягає в масштабі потенційного прибутку і збитку. Торгівля бінарними опціонами – це операції заздалегідь відомого об'єму і часу.

 

Завдяки своїй простоті і високій окупності, бінарні опціони дуже популярні серед біржових гравців усього світу. Будь-яка макроекономічна інформація може бути задіяна в найкоротший термін через бінарні опціони.

Зараз я розповім Вам про найважливіші поняттях в трейдингу бінарними опціонами.

Бінарні опціони. Колл і Пут опціони. Моя задача пояснити Вам, що ж означають ці терміни, адже якщо Ви не будете знати головні терміни, значить Ви не зможете торгувати бінарними опціонами. Крім того, ці терміни слід розуміти правильно, адже якщо Ви не будете правильно розуміти основні терміни бінарних опціонів, то Ви не отримаєте бажаний результат від опціону.

Що таке Колл опціон?

Колл опціон купується трейдером тоді, коли останній вважає, що ціна на обраний ним актив в момент виконання опціону буде вище, ніж в момент самого придбання. Наведу приклад: Ви в якості базового активу вибрали срібло і вважаєте, що є всі передумови до того, що його вартість підвищитися до кінця дня, тижня, місяця. Значить, в цьому випадку Ви повинні придбати колл опціон і вказати, на який термін Ви робите прогноз (до кінця години, дня, тижня, місяця). Якщо Ви купили колл опціон з терміном виконання кінець дня, то у випадку, якщо до кінця дня ціна на актив, тобто на срібло, дійсно виросте, Ви отримаєте прибуток.Потрібно звернути увагу на те, що якщо прогнозоване Вами зростання відбудеться на годину раніше або на наступний день, Ви не отримаєте прибуток. Тому при торгівлі бінарними опціонами дуже важливо обмірковано вибирати терміни виконання опціонів, адже від цього залежить Ваш потенційний дохід. Про це Вам не варто забувати!

Що таке Пут опціон?

Пут опціон – купується трейдером тоді, коли він вважає, що ціна на обраний ним актив в момент виконання опціону буде нижче, ніж в момент його придбання. Простіше кажучи, якщо у Вас є якісь припущення про те, що ціна на якийсь актив знизиться в певний момент часу, наприклад, Ви дізналися, що у компанії «X» відбувається реорганізація, тоді Ви ймовірно логічно припустите, що найближчим час акції компанії «Х» впадуть в ціні. Таким чином, пут опціон, який прогнозує зниження ціни на актив (в нашому випадку це акції компанії «Х») принесуть Вам бажаний прибуток.

І наостанок, пам'ятайте, що від правильного вибору типу опціону залежить Ваш фінансовий дохід. Ніколи не вибирайте, як кажуть на навмання, адже це просто зведе процес фінансового прогнозування до простої ставкою на удачу, яку роблять в казино. Керуйтеся подіями, новинами фінансового ринку, аналітичними прогнозами, які і вказують на рух цін на активи.

Джерело — Історії Інвесторів

Просмотров: 578, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться