Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
24 января 2022, 11:27

5 кращих сайтів фінансових новин

Сучасний ритм ділового життя настільки швидкий, що складно відстежити ключові моменти та нововведення. Для цього створені бізнес сайти, де можна ознайомитися з останніми новинами зі світу економіки та бізнесу.

Finance.ua

Портал Finance.ua є одним з найбільш популярних фінансово інформаційних ресурсів. Мета сайту – не тільки надати актуальну інформацію, але також бути провідником у світ економіки та бізнесу. На просторах порталу завжди можна знайти слушні поради, як уникнути неоднозначних ситуацій, а також значно збільшити свій добробут. Окрім цього, в постійному оновленні знаходиться інформація про курс валют, докладні фінансові графіки і так далі.

Перевага Finance.ua перед іншими аналогічними сайтами полягає в тому, що тут інформація оновлюється без зволікання. Також, спільно з холдингом Treeum створена дуже зручна опція «фінансовий супермаркет в режимі онлайн».



Finversia

Заснований ресурс у 2016 році і з того часу там подається тільки перевірена інформація з першоджерел. Місія інформаційного порталу – своєчасне оновлення даних, які можуть зацікавити людей, залучених до прийняття рішень, щодо інвестиційних процесів. Тут для себе можна знайти багато цікавого у сфері фондових ринків, особистих фінансів та інших інвестиційних напрямків.

Investing.com

Investing.com є майданчиком, де представлена ​​інформація про новини на фінансових ринках. Тут без проблем в режимі реального часу можна відстежувати біржові графіки, котирування, а також користуватися різними фінансовими інструментами.

Відмінною рисою цього ресурсу можна вважати те, що тут можна знайти понад 300 000 інструментів для інвестування, а також те, що доступ до них абсолютно безкоштовний. Щоб отримати доступ до інформації, навіть не доведеться проходити попередню реєстрацію. Заходьте, читайте та користуйтеся!



Для того, щоб сайт став ще зручнішим розробили спеціальний додаток. Тепер власникам iOS і Android скористатися фінансовою інформацією ще простіше. Протягом п’яти років сайт фінансових новин Investing.com тримається в ТОПі фінансових ресурсів.

ЛІГА.net.

Ліга закон є інформаційним порталом, який протягом тривалого часу надає користувачам можливість доступу до правової та бізнес інформації. Тут, без проблем, можна знайти відповідь на будь-які питання в галузі права або фінансів.

У 2021 році була реалізована абсолютно нова версія сайту з інноваційним підходом до наявних питань. Безумовно, розробники роблять ставку на те, що портал не втратить свою популярність і буде популярним ще довгий час. Як показує відвідуваність ресурсу, так це і є.

Finanz

Якщо ви хочете завжди бути в курсі останніх подій зі світу бізнесу, радимо підписатися на розсилку цього інформаційного ресурсу. На екрані вашого комп’ютера або ноутбука щодня з’являтиметься актуальна інформація про фондові ринки, інвестиційні вклади, біржові графіки та багато іншого.

Місія finanz – донести до людей важливу інформацію, щодо ключових моментів і нововведень в області капіталовкладень і правил їх розподілу.

Просмотров: 706, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться