Минфин - Курсы валют Украины

Установить
bobo
bobo
Зарегистрирован:
30 сентября 2009

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 20:38
Подписчики (4):
Feygin
Юрий Фейгин
75 лет, Керчь
OSY
OSY
Киев
sorochan
sorochan
Kiruha
Kiruha
30 июня 2014, 11:15

Нас дурять, ми дуримо...

Шановні колеги! Хочу доповісти Вам, що «лохи» не перевелися, на них полюють. Один з варіантів, з якими я не стикався, прийшов до мене вчора. Я, як багато з Вас, маю нерухомість, яку хотів би продати. Телефонує до мене «Саша з Криму», вмявляється Воно прочитало оголошення на «сландо», розпродало всі свої активи і зараз горить бажанням поселитись в одному з містечок Західної України.

Як багато продавців нерухості, я звмчайно зрадів( в непевний час «кеш» найкраща інвестиція). «Саша з Криму» зауважив, що буде на «російському кордоні» біля 11 годин ранку.

Сьогодні о 10.55 телефонує наш друг і перепитує чи наша домовленість дійсна, після підтвердження говорить, що зараз стоїть на КПП. Дзвінок через 20 хвилин, «саша з криму» повідомляє, що в нього незадекларований «кеш», але щоб все пройшло «гладко»(сказав йому таксист) треба «погранцю» дати 3 номера поповнення по 40 грн, або 1 на 100 грн від КИЇВСТАР. Сам хлопчина цьбого зробити не може(стоїть в черзі). Черга підходить, вибір за Вами...., продати хату чи віддати 100 грн.

Просмотров: 2471, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться