Минфин - Курсы валют Украины

Установить
20 апреля 2017, 14:14 Читати українською

Ексклюзивні можливості з Діамантбанком та Visa

Кожен власник преміальної картки Visa від Діамантбанк, отримує якісний платіжний інструмент, винагороду у вигляді спеціальних пропозицій, сервісу та знижок!

Діамантбанк та Visa пропонують користувачам платіжні картки преміальної категорії. Картки Visa Gold, Visa Platinum та Visa Infinite від Діамантбанку підкреслюють ваш статус, надають багато спеціальних пропозицій та знижок, дія яких поширюється на основні категорії послуг: розваги, ресторани, шопінг, готелі, відпочинок та транспортна діють по всьому світу. З преміальними картками Visa від Діамантбанку ви завжди можете розраховувати на впевненість та статус.

Максимальні привілеї та можливості включають: безперервний та зручний доступ до власних коштів, оплата товарів/послуг або отримання готівки по всьому світу, миттєве поповнення рахунку, супровід клієнтів 24/7, SMS-банкінг, захист від шахрайства, медична та юридична підтримка, безкоштовна додаткова картка.

Обирати пропозиції та отримувати високоякісні послуги зі знижками ви можете в залежності від класу вашої картки від Діамантбанку:

  • Visa Gold
  • Visa Platinum
  • Visa Infinite

Замовити картку Visa можна в будь-якому із відділень Діамантбанку по всій території Украіни, на сайті diamantbank.ua, через Інтернет-банкінг Diamantpay та у магазині на офіційній сторінці банку у фейсбуці.

Відчуйте свою преміальність разом із Діамантбанком!

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться