Минфин - Курсы валют Украины

Установить
8 сентября 2015, 15:31 Читати українською

Діамантбанк розвиває мережу своїх відділень у Харкові

Продовжуючи плановий розвиток мережі, Діамантбанк відкрив ще одне універсальне відділення в Харкові за адресою: вул. Котельниківська, 5, яке стало вже восьмим представництвом банку у місті. Окрім розвитку присутності Діамантбанку в регіоні, зручне розташування нового відділення стане ще одним кроком банку назустріч клієнтам, що цінують комфорт та професійне обслуговування.
Нове універсальне відділення надає весь комплекс банківських послуг для приватних та корпоративних клієнтів. Так, завітавши до відділення, клієнти можуть: оформити депозити (у національній та іноземній валютах, банківських металах), скористатися розрахунково-касовим обслуговуванням, здійснити грошові перекази та обмінні операції за 12 видами валют, операції з платіжними картками, банківськими металами тощо.
Завітати до нового відділення можна з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 години, каса працює з 9:00 до 17:30 години. Спеціалісти відділення завжди готові надати кваліфіковану консультацію та допомогти обрати оптимальний банківській продукт, що відповідатиме індивідуальним потребам клієнта.
На сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку налічує 90 відділень по всій території України.
Детальну інформацію можна дізнатися на сайті Банку або зателефонувавши до Інформаційного центру за номером 0 800 308 303.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться