Минфин - Курсы валют Украины

Установить
22 июня 2015, 16:40 Читати українською

Діамантбанк надав фінансову допомогу Львівському національному академічному театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької

На початку червня Діамантбанк допоміг Львівському національному академічному театру опери та балету, надавши необхідну фінансову підтримку для прийняття участі у престижній міжнародній музичній асоціації «Opera Europa». Завдяки спонсорській допомозі від Діамантбанку, театру та Україні в цілому, вдалося втримати щорічне членство у музичній асоціації й надалі представляти національні таланти на рівні з провідними європейськими країнами.
Львівський театр опери та балету здійснив потужний прорив у Європу і став своєрідною візитною карткою мистецтва України. Його сцена пам'ятає голоси співаків зі світовими іменами: Баттістіні, Мишуги, Менцинського, Крушельницької, Козловського, Гмирі; акторів: Заньковецької, Садовського; артистів балету: Слободян, Сталінського; диригентів: Вощак, Лацаніча, Луціва.
Із шести оперних театрів України в Асоціацію прийняли лише Львівський, його професійний рівень отримав заслужене визнання в Європі.
— «Для нас було честю допомогти цьому видатному українському закладу. Мистецтво робить наш світ яскравішим, і якщо у таких установ, якими можна пишатися, виникають труднощі, неможливо залишитися байдужим», — коментує Олег Ходачук, Голова Правління ПАТ «Діамантбанк».
Зазначимо, що Діамантбанк надає підтримку українським проектам, спрямованим на збереження та розвиток національної культури і мистецтва. Зокрема, Львівська дирекція Діамантбанку бере активну участь у благодійних проектах цього регіону.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться