Приват украл мои деньги
29-ого сентября оказывается приват списал деньги с моей карты якобы по запросу банка Пумб, с которого мне оплатили товар. Как такое вообще возможно? В поддержке отвечают что это норм, нам пришел запрос, мы обработали. То есть теперь я остался без своего товара, да ещё и с огромным долгом перед банком?
У випадку, коли надходить успішно авторизований запит на списання коштів, банк не може його ігнорувати.
Для коректної роботи картки і рахунку до картки, а також дотримання умов міжнародних платіжних систем, по картці присутня можливість овердрафту, яку відключити, на жаль, немає можливості.
Згідно умов договору, розміщених на сайті https://privatbank.ua/ru/terms за кредитними картками, Картками для виплат, інтернет-картками, елітними картах (Platinum, MC World Black Edition, World Elite, Infinite) допускається авторизація понад доступного залишку (визначеного сумою власних коштів, залишком заборгованості та розміром кредитного ліміту) в межах встановленого технологічного ліміту.
Ваше питання було розглянуто профільними фахівцями. За результатом з вами було проведено зворотній зв'язок та надано інформацію по питанню.