Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Київ, бул. Воскресенський, 40

Адреса:
Київ, бул. Воскресенський, 40
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, перерва каси: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
22 жовтня 2022, 14:12
Пересылал деньги человеку за лекарства из Европы. 8,000грн
Каким-то чудом или глюком, деньги ушли на другую карту, но в назначении платежа осталось указано на какой номер карты деньги идут и ФИО, откуда взялся другой номер карты на который ушли деньги неясно. Банк провел платеж несмотря на разбежности в назначении платежа и конечного получателя. Звонок в банк ничего не решил. Сказали идти в полицию. В полиции сказали идти в банк, так как полиция такие вопросы не решает.
Вот вам и страна в которой мы живем. Из-за таких нечеловеческих поступков на нас нападают другие государства!
Зато был случай когда я не смог снять деньги в банкомате. Бак объяснил это тем что
им кажется что меня принуждают снимать деньги, 2000грн))) поэтому операцию отклоняли! черти они
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
22 жовтня 2022, 15:49
Добрий день!
Якщо платіж здійснюється через Приват24 то він проводиться по тим реквізитам, які вказує клієнт при його створенні. В полі призначення платежу вказується додаткова інформація, яка є не більш, як коментарем до платежу та при цьому ніяк не слугує полем для введення реквізитів отримувача. На жаль, у відгуці немає даних, які б дозволили вас ідентифікувати та перевірити описану ситуацію, тому ми звернулись в приватному повідомленні.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Києві 🏦 / Відділення Приватбанк: бул. Воскресенський, 40, Київ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Київ, бул. Воскресенський, 40. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Київ, бул. Воскресенський, 40- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.