Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 37

Адреса:
Чернігівська область, Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 37
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
11 березня 2021, 19:26
Оказывается что у нас даже с мелких купюр на крупные менять это не в компетенции банка
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
11 березня 2021, 19:57
Добрий вечір!
У всіх касах ПриватБанку приймаються кошти для проведення платежів і переказів. На жаль, касир не може обміняти їх на більш великі купюри.
Є спеціалізовані відділення, які обміняють купюри без обмежень в сумі і без комісії при наявності суми в касі. При зверненні в нашу підтримку, наші фахівці вам з радістю підкажуть такі відділення.
1
7 липня 2020, 13:25
Прохання до керівництва ПриватБанку, зокрема в м.Прилуки, вул. Коптєва 37, провести навчання діловому етикету спілкування з клієнтами, своїх співробітників. Інформацію щодо часу перерви відділення можливо повідомити не з криками ЗАКРИТО і виганяючи з приміщення, а більш ввічливо і з повагою до клієнта.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
7 липня 2020, 15:09
Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути описаний випадок і розібратися в ситуації, що склалася. Для цього ми звернулись до Вас в приватному повідомленні.
1
18 березня 2016, 20:15
Прийшла перевипускати карту, була перша в черзі… без черги взяли бабушку з 3 депозитами, проти цього я нічого не маю! Далі, поки бабуся пішла до каси, почали приймати мене.
Прибігла подруга з грошима, зі словами:«Треба терміново відправити!» Робітниця приватбанку кинула мене пішла без черги в касу, де 5 людей стояло, і терміново заявила потрібно відправити кошти подрузі!
Касир кинув 5 людей черги і почав робити переказ коштів, тим часом я сижу чекаю поки робітниця наговориться зі знайомою! Прийшовши ло мене, тільки сіла в неї задзвонив телефон, почала вона хв 3 говорити по телефону! Я чекаю!
Я прочекала 25 хв поки мене відпустять не по прийнятним причинам!
потім ще 15 хв навязувала мені депозит!
Що за безпорядок??!
Коментарі (6)
1
18 березня 2016, 15:07
Можна активніше розбиратися в ситуації з картою! Номер заяви: 6911821!
Ви по закону не маєте права тримати мої кошти більше 2 днів! А вже 7!І яке ви маєте право блокувати карту соціальних виплат!
Чому я маю чекати, тільки тому що та сторона не відповідає на дзвінки чи не може говорити?
Чому все перенесли на 20 березня!???
Обдзвоніть людей, які мені перераховували мені кошти! Вони підтвердять, що я не шахрайка!
Ви безвідповідальний банк!
Газети вже написали про ваші махінації, ТВ також випустить репортаж!
В мене документи на подання в суд готові!
Ви хочете так розбиратися? Я чекаю до 10 днів, це до 21 березня — понеділок!
Якщо до цього часу я не зніму свої кошти з картки, я о 9:00 йду до судду і в прокуратуру!
Коментарі (4)
1
17 березня 2016, 13:21
Крім того, що банк заблокував мені карту і вже 6 днів я без доступу до своїх коштів, ще і працівники банку навязують послуги!
Прийшла перевипускати карту не знаючи причину блокуваня, а мені перш ніж зробити те за чим я прийшла почали благати відкрити депозит безподатковий! Я відмовилася, але працівник:" Ось подивіться у вас же є кошти, нас відкрийте, ви знааєте як нас зверху душать за це, мені кількість постібна!"
А яка мені різниця, що у них зверху і яка вам різниця скільки в мене коштів на карті! Тим паче вона заблокована!
Мене вмовляли 20 хвилин, і поки я не сказала вже на високому тоні не сказала, що не хочу,і якщо вона це не припинить я звернуся з скаргою!
Тільки тоді від мене відстали і зробили те за чим прийшла!
Обслуговування гірше нема куди!
Коментарі (5)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 37. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Прилуки, вул. Юрія Коптєва, 37- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.