Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Одеса, вул. Святослава Ріхтера, 2

Адреса:
Одеса, вул. Святослава Ріхтера, 2
Телефон:
+38 (048) 763-85-69
Час роботи:
Пн- Пт: 09:00-17:30, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихiдний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
20 лютого 2022, 11:30
Тримала я гроші на картках Ощадбанку: 200 доларів і 1 тисяча гривень. Коли клала на картку, обслуговування карток було безкоштовне. Колись у них помінялись правила і з моїх карток почали списувати мої гроші. Я не повинна слідкувати за зміною правил в банках, у мене є багато інших проблем. 18 лютого 22 року я забрала тільки 100 доларів. Гроші на які я, пенсіонерка, розраховувала у мене просто вкрав бідний державний банк. Люди, будьте обережні з банками, не несіть гроші в банки! Перший раз постраждала в VAB, був такий банк. Не навчилась я тоді нічому.
Коментарі (3)
Ответ банка
Ощадбанк
21 лютого 2022, 9:39
Доброго дня! Тарифи змінюються, це нормальна практика абсолютно всіх банків. Погодьтесь, жодний банк не може пропонувати ті ж умови на ринку, що й, наприклад, три чи п'ять років тому.

Саме тому зміни в тарифах — важливий момент співпраці з банком, який регулюється ДКБО. В договорі підкреслено обов'язковість ознайомлення зі змінами до тарифів, а також зазначено порядок дій при незгоді клієнта з ними.

Зручно перевіряти інформацію можна на сайті:
https://www.oschadbank.ua/cards-taryf
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Одесі 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Святослава Ріхтера, 2, Одеса
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Одеса, вул. Святослава Ріхтера, 2. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Одеса, вул. Святослава Ріхтера, 2- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.