Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Дрогобич, пл. Замкова Гора, 3

Адреса:
Львівська область, Дрогобич, пл. Замкова Гора, 3
Телефон:
+38 (03244) 3-71-44
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:30, Сб: 09:00-13:30, Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
17 квітня 2021, 22:40
Доброго вечора. Замовила карточку More, надала всю інформацію, коли отримала здивувалася кредитний ліміт 0.(я в шоці). Добре думаю, немає коштів закину, а тут вводивши код пише не вірно. Попросила працівників банку щоб допомогли, нажаль допомогти мені вони не змогли, такі речі вони не можуть зробити. Пройшло 4 місяці, побачила в Ощаді 24, є функція перевипустити карточку натиснула і за деякий час прийшла смс що карточка перевипускається і буде на відділенні через 14 днів. І тут бачу -200 грн на рахунку. виявляється що за пусту карточку якою я не користувалася, а захотіла перезамовити я маю заплатити 200 грн! То просто одне здирнецтво, за що? Коли я це робила ніде це не було вказано, ніякі дзвінків від банку не було, що за несправедливість, куди я маю скаржитися. Навіщо мені карточки з 0 кредитом за яку я маю заплатити 200 грн? Анулюйте перевипуск цієї карточки і спишіть ці кошти які ви нарахували.
Коментарі (3)
Ответ банка
Ощадбанк
19 квітня 2021, 10:45
Доброго дня! Анулювати перевипуск немає можливості, оскільки картка виготовляється відповідно до здійсненого та підтвердженого вами замовлення. Для уникнення непорозумінь в подальшому рекомендуємо ознайомитися із діючими тарифами: https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe
1
24 грудня 2019, 9:19
Навіщо вказуєте номер телефон, якщо ніхто на нього не відповідає.
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
24 грудня 2019, 10:04
Доброго дня! Ви маєте можливість замовити колл-бек на нашому сайті. Ми самі з вами зв'яжемось та відповімо на ваші запитання.
без оцінки
20 липня 2017, 8:45
хоороши наадежни как швейцарские банкки но я потеррял работу я пенсионер у вас кредит кооторий я не в состоянии в данний ммооммент опллачивать нужно ложится в ббольницу не знааю как биттьь ддаалльше ??
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
20 липня 2017, 9:26
Добрый день! Вам необходимо обратиться в отделение банка, где Вы оформляли кредит
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Дрогобич, пл. Замкова Гора, 3. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Дрогобич, пл. Замкова Гора, 3- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.