Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Самбір, вул. Шевченка, 3, прим. 48

Адреса:
Львівська область, Самбір, вул. Шевченка, 3, прим. 48
Телефон:
+38 (03236) 6-09-08
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 17:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
10 жовтня 2021, 16:25
Дуже обурений сервісом та банкоматами Ощад банку. 04.08 знімав у банкоматі суму 500грн перший раз банкомат скасував операцію, другу також, але по другій знялись кошти, після довгої переписки з монобанком, мені повідомили що ніби то кошти мною були отримані, хоча мій зір дозволяє мені побачити великий надпис «операцію скасовано», характерного звуку видачі готівки не було, все чим це аргументовано якоюсь випискою з банкомату, та інформацією від банку-еквайєра про те що, надлишку суми в банкоматі немає, правильно що немає, комусь більше видали комусь менше, не рекомендую користуватись данними банкоматами як що не хочете бути обмантуми, свою правоту не доведете в любому випадку.
Коментарі (3)
Ответ банка
Ощадбанк
11 жовтня 2021, 9:33
Доброго дня! Дозвольте перепросити за дану ситуацію. В подібних випадках, коли банкомат не видав кошти про карті іншого банку, цей банк надсилає запит на перевірку операції, після чого проводиться розслідування. Після інкасації банкомату здійснюється перерахунок коштів на виявлення надлишків і результат повідомляється банку, що видав картку. Це офіційна процедура, тому помилок тут не допускається. Якщо за результатами розслідування надлишків в банкоматі не виявлено, відповідно відсутня можливість повернути кошти.
5
8 квітня 2016, 21:20
Нове відділення відкрилося замість ощад-каси, що дуже радує своєю доступність і новим привітним персоналом. Приємні дівчата зі знанням своєї справи нададуть та розяснять усі нюанси енерго-зберігаючих кредитів і питання зі зняттям депозиту. Скоро зайду ще раз.
Коментарі (4)
без оцінки
28 березня 2016, 16:17
Отделение только открылось, а такое впечатление что уже давно загибается. Никакого сервиса.

Звонила целый день в это отделение, никто не взял трубку. Вы там вообще есть?

И какие карты вы открываете людям? За то что я буду пользоваться вашей картой я должна заплатить в месяц 30 грн., вы это серьезно?
Коментарі (1)
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Самборі 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Шевченка, 3, прим. 48, Самбір
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Самбір, вул. Шевченка, 3, прим. 48. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Самбір, вул. Шевченка, 3, прим. 48- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.