Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 29

Адреса:
Житомирська область, Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 29
Телефон:
+38 (04135) 2-14-58, +38 (04135) 2-24-66
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
19 липня 2022, 14:47
Придумали свої правила, яких немає взагалі, просять документи які не потрібні для даних операцій, дзвониш на гарячу лінії повідомляють як все потрібно, а в їхньому відділені просять те, що не потрібно зовсім
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
OschadbankUA
19 липня 2022, 16:12
Напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення детальніше про ситуацію, яка склалася.
1
6 квітня 2020, 13:51
Сегодня 6.04.2019 в отделении вул. Свято-Миколаївська, буд. 29, М. Олевськ меня и других людей в очереди отказались обслуживать в рабочее время сотрудники Ощадбанка. На двери отделения висит график работы, где указано, что обеденного перерыва нет, есть санитарное время 13-13.30. В 13.30 сотрудник Ощадбанка сказал, чтобы мы приходили к 14.00, так как они тоже люди и хотят кушать. На мое заявление, что в расписании указано, что обеденного перерыва нет, управляющая отделения сказала, что сейчас повесит табличку «технический перерыв» и они все равно будут обедать. Объясните, пожалуйста, что за бред творится в данном отделении?
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
6 квітня 2020, 18:50
Добрый день! Приносим извинения за подобную ситуацию. Обязательно разберемся и проведем работу с сотрудниками.
5
14 березня 2020, 9:41
на зарплатную карточку в 2011-12 году выдали кредит 15 т.гр., я их благополучно потратил и при получении зарплаты и аванса с меня снимают проценты.Начинали с зарплаты (до 10 числа) где то 130 гр, с аванса где то 30 гр.Медленно до 20 года банк эту суму увеличил с 160-180 до 260-280 где то 50-70%.
В 2020 году за 15 тысяч меньше 300 гривень в месяц, типа нормально.Кредит выдавали под 18% годовых.
В феврале пришла смс-ка, что условия кредита меняются, перейдя по ссылке меня тупо перекидает на сайт ощадбанка и я решился что этот кредит нужно уже закрить, оставил 8 тисяч на карточке для уменьшения кредитного лимита(так делали сотрудники)
посетивши отделения банка для написания заявы мне заявили что не могут уменшить кредитный лимит так как мой зарплатный проэкт облуживается в другом районе области и сотрудники этого отделения очень недовольные когда другие отделения что то меняют в их кредитах.
Я непонимаю почему я должен ехать в г.Овруч(там обслуживаюсь) а живу и работаю в г.Олевск Житомирской обл., на эту операцию нужно потратить целый день и где то 500-1000гривен
Ну а теперь хорошая новость от ощадбанка, можно обменять валюту онлайн,.
вам кинули зарплату в гривне, а курс растет по 50 копеек каждый день, а за ним цены, а вы хоп и кинули гривну на валютную карточку.
Карточку валютную специально откривать ненужно(за обслуживание придется платить), просто откройте минимальный депозит в той валюте которая нужна, раньше это было 10 доларов.
нужно попробвать смогу ли я открить валютный депозит гривнями в ощад 24, соответсвенно мне б изготовили карточку и я б не ходил бы в отделение для получения порции короновируса
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
16 березня 2020, 9:43
Добрый день!
Позвольте принести извинения за возможные неудобства.
Полностью с Вами согласны, что привязка к одному отделению это не очень удобно. Поэтому мы продолжаем работу над масштабным проектом «United Data», после реализации которого, у клиентов будет возможность обслуживаться по всем продуктам в любом отделении, в независимости от того, где продукт был открыт. Обращаем ваше внимание, что для открытия валютного депозита необходимо наличие валютной карты. Открытие карты можно сделать только при обращении в отделение банка с документами и данная услуга не тарифицируется.
5
20 серпня 2017, 22:18
Питання банку чи спецам.
В мене депозит в ощаді, який я відкривав в відділенні, в гривні.
Хотів поповнить в ощад 24, але не виходить.
Чи ще до цього далеко?
Ще є депозит в доларах я б його поповняв би з доларової карти чи з гривневої(по курсу) але боюсь що до цих послуг в ощад 24 не один рік чи я не прав?
Ну а тепер саме головне питання.
Приходять проценти на доларову карту, де я їх можу зняти чи перекинуть на гривні окрім каси банку.
пробвав в банкоматі не дає гривні, бо карта в доларах, а зимою 2017 знімаю 5 тис дол, а валюти нема, кажу дайте гривні, відповідь як придуть долари з обл.відділення через неділю ми їх вам дамо а потім зможем помінять.
Хочу з дому керувати своїми коштами, а не по відділенням бігать.
Коментарі (2)
Ответ банка
Ощадбанк
21 серпня 2017, 10:40
Добрый день. Якщо депозит відкрито в тій же області, що і карта, з якої бажаєте поповнити, то це можливо. Онлайн-конвертації поки не передбачено, але ми над цим вже активно працюємо. Зняття коштів з доларової карти можливе в наших банкоматах, готівку буде видано в гривні по комерційному курсу банку на момент операції + 1% за конвертацію. Так само кошти можуть бути видані і у відділенні банку по курсу.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Оле́вські 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Свято-Миколаївська, 29, Олевськ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 29. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 29- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.