Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 грудня 2020, 9:00

Строкові депозити на 18 та 24 місяці — нові можливості від Універсал Банку

Строковий депозит в гривні на 18 та 24 місяці від Універсал Банку — прекрасна можливість не тільки вберегти заощадження від інфляції, але і накопичити на необхідну покупку, відпустку, на майбутні подарунки для близьких, або просто знати про наявність «фінансової подушки», яка може прийти на виручку в момент економічних труднощів. Особливо напередодні свят, коли витрати збільшуються, це питання стає більш актуальним.

Основні умови:

Термін — 18 та 24 місяці.

Валюта — гривня.

Ставка — до 10% річних в гривні.

Капіталізація відсотків. Пропонуємо два варіанти нарахування та виплати доходу. Відсотки за вкладом можуть капіталізуватися. У цьому випадку вони будуть додаватися до тіла депозиту, а значить, в наступному періоді дохід буде нараховуватися вже на більшу суму і в кінцевому підсумку ви отримаєте більш високий дохід. Але при бажанні від цієї опції можна відмовитися, тоді ми будемо виплачувати відсотки щомісяця на вашу картку. Що вигідніше і зручніше — кожен вирішує індивідуально.

Мінімальна сума депозиту — через Чат-бот в Telegram або Viber від 1000 грн, через відділення від 5 000 грн. Завдяки невисокому порогові даний депозит доступний широким верствам населення. Звичайно, чим вище сума вкладу, тим більшим буде дохід.

З можливістю поповнення. Даний депозит підходить клієнтам, які планують накопичувати регулярно, періодично або щомісяця збільшувати свої заощадження. Щомісячне поповнення на суму вкладу, відмінна ідея накопичити і заробити.

Оформлюйте депозит тільки в надійному банку. Універсал Банк регулярно підтверджує свою надійність від рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» та є одним з банків-агентів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Переходьте за посиланням та вибирайте свій ідеальний депозит, який принесе максимальний дохід.

Коментарі - 5

+
+64
Італій .
Італій .
8 грудня 2020, 9:51
#
Ставка — до 10% годовых в гривне.

Спасибо, не надо.
+
+10
yurikiev
yurikiev
8 грудня 2020, 10:38
#
Отчего же не надо? Каких-ибудь сто годков - и суммма  удвоится! (нет)
+
0
igordnepr11
igordnepr11
8 грудня 2020, 16:25
#
В нашей стране люди сто годков не живут
+
0
struk
struk
10 грудня 2020, 7:35
#
Универсал — банк с непростой судьбой. Весь кэш из него пылесосит моно, который отдает его в кредит населению под безумные проценты, поэтому чтобы дать бизнесу кредит под 18%, нужно попытаться у кого-то взять под 10%
И из-за вас опять не получилось(((
+
0
Італій .
Італій .
10 грудня 2020, 8:45
#
:)

«Как я не оформив депозит обанкротил банк», Самизад, 2021, 327 с.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися