Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2020, 14:00

Піреус Банк тимчасово призначив керівником банку члена правління

Наглядова рада Піреус Банку припинила повноваження голови правління Сергія Наумова та призначила виконуючим обов`язки на цій посаді Іліаса Музакіса. Про це банк повідомляє у системі розкриття інформації на фондовому ринку НКЦПФР.

Наглядова рада Піреус Банку припинила повноваження голови правління Сергія Наумова та призначила виконуючим обов`язки на цій посаді Іліаса Музакіса.
Фото: www.piraeusbank.ua

Відповідне рішення прийняте 23 вересня в зв’язку погодженням НБУ кандидатури Сергія Наумова на посаду голови правління Ощадбанку.

Читайте також: НБУ дав добро. Сергія Наумова затвердили главою Ощадбанку

Іліас Музакіс володіє часткою в статутному капіталі Піреус Банку розміром 0,003515% акцій. Був куратором роздрібного бізнесу, інформаційних технологій та маркетингу і комунікацій. Протягом останніх п'яти років обіймав такі посади: член правління банку, директор департаменту роздрібного бізнесу, заступник директора операційно-організаційного департаменту.

Нагадаємо

У червні Сергій Наумов переміг у конкурсі на посаду голови правління державного Ощадбанку. Наумов раніше був керівником Укрсиббанку, а також головою Правекс Банку.

Наразі Наумова має призначити на посаду голови Ощадбанку Наглядова рада банку.

Читайте також: НБУ затвердив Наумова, але банком все ще керує Пишний

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися