Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 липня 2020, 9:00

Українці отримали безоплатні перекази з карток закордонних банків на будь-які рахунки у Forward Bank

Українці, перебуваючи за кордоном, часто мають необхідність переказати гроші на рахунок в українському банку (допомога близьким, погашення власного кредиту, відкриття або поповнення свого депозиту).

Особливо актуальним цей сервіс став тоді, коли багато країн світу після пандемії знову поступово дозволяють в'їзд трудовим мігрантам. Багато наших співвітчизників і в період пандемії залишалися за кордоном, не маючи можливості повернутися, і надавали фінансову підтримку своїм близьким в Україні, перебуваючи в Польщі, Італії, Фінляндії, Канаді чи будь-якій іншій країні світу.

Українські банки миттєво зреагували на ситуацію: раніше в нашій країні послугу з переказу грошей з карток іноземних банків на рахунки в українських банках надавали лише 2-3 фінансові установи, але зараз ще декілька із них стали активно розвивати цей напрямок. Так, наприклад, нещодавно Forward Bank оголосив про можливість безоплатно переказувати гроші з карток закордонних банків на рахунки своїх клієнтів. Це значить, що тепер з карток закордонних банків можна безоплатно поповнювати будь-який рахунок, відкритий у Forward Bank: картковий, поточний, депозитний або кредитний.

«Forward Bank впровадив послугу безоплатних переказів з карток іноземних банків, що працюють за кордоном, на картки та рахунки клієнтів банку», — повідомила його пресслужба. У якій би країні світу не перебували ваші рідні чи близькі, їм тепер не треба платити комісії за переказ коштів в Україну. Цей сервіс буде зручним і для тих, хто раніше взяв кредит, а зараз їде на заробітки — поповнювати власний кредитний рахунок також можна безоплатно з картки будь-якого банку світу. А за допомогою інтернет-банкінгу легко керувати своїми заощадженнями — відкривати та поповнювати депозити, поточні або карткові рахунки.

Ні відправник, ні одержувач також не платять комісії за міжнародні транзакції з карток на рахунки у Forward Bank. Зарахування коштів на будь-який рахунок, відкритий у цьому банку, відбувається дуже швидко. Крім цього, Forward не стягує плату або комісії за конвертацію з валюти країни відправника в гривню, а обмін валют відбувається за внутрішніми курсами міжнародних платіжних систем Visa і MasterСard.

Важливо зазначити, що КокоКард від Forward Bank дозволяє знімати свої кошти безоплатно в банкоматі будь-якого банку на території нашої країни.

Для здійснення переказу потрібно лише ввести в Forward Оnline інформацію про картку відправника та дані про рахунок одержувача, а також код підтвердження, який прийде відправникові грошей на номер його телефону.

Таким чином українці, що тимчасово працюють за кордоном, можуть заощаджувати у себе на батьківщині — поповнювати свій банківський вклад у Forward Bank, не втрачаючи гроші на переказах і комісіях за обмін валют.

Максимальна сума однієї операції — до 50 тис., а за добу сума таких транзакцій між карткою іноземного банку та будь-яким рахунком в українському Forward Bank не повинна перевищувати 149 тис. грн. Протягом 24 годин можна робити не більш як 5 транзакцій.

Нагадаємо, Forward Bank входить до групи банків з іноземним капіталом згідно з класифікацією Національного банку України і є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Коментарі - 4

+
0
42077136
42077136
16 липня 2020, 10:00
#
Це москальський банк ?
+
+43
Anrey12
Anrey12
16 липня 2020, 10:32
#
Хочете працевлаштуватися? Файно.
+
0
42077136
42077136
16 липня 2020, 11:36
#
Хочу обходити стороною.
+
+30
Anrey12
Anrey12
16 липня 2020, 11:45
#
Паливо, газ, добрива, сало та інше теж стороною?
https://biz.liga.net/ekonomika/prodovolstvie/novosti/ukraina-stala-glavnym-pokupatelem-rossiyskoy-svininy-v-fevrale

Кастрюльку треба використовувати за призначенням, а не як капелюха.

П.С.Ваш коммент від 19 декабря 2018, 19:18
# Путин запретил показывать на улицах курс валют
Напевно скоро рублю кранти.

Чи довго чекати, ґа?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися