Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 травня 2020, 15:24

Forward Bank отримав бронзу Фінансового Оскара

Український діловий тижневик «Бізнес» визначив Лідерів банківського ринку України в ході проведення рейтингу «Фінансовий Оскар». Так, Forward Bank посів 3 місце в номінації «Драйвер споживання» за лідерські позиції у сфері споживчого кредитування, що на 5 позицій вище, ніж у 2017 році.

Forward Bank є експертом у споживчому кредитуванні населення вже більше 10 років, пропонуючи українцям цільові кредити, кредитні картки та кредити готівкою.

«Минулий рік був дуже ефективним як для Forward Bank, так і для банківської системи України. Але, так званий, «чорний лебідь 2020» різко змінив ситуацію – банки стали опрацьовувати кризисні стратегії бізнесу. Раніше інтернет-банк – це було скоріше nice to have, тепер якщо фінансова установа не має повноцінного мобільного додатку, вона просто не спроможна працювати надалі в роздрібному бізнесі. Зокрема, 90% всіх клієнтських операцій Forward Bank було переведено в Forward online, в якому наші клієнти мають можливість оформлювати та обслуговувати кредити, відкривати та поповнювати депозити, здійснювати перекази, сплачувати комуналку, тощо. А закриття торговельних центрів на період карантину дозволило Forward Bank оперативно вдвічі збільшити кількість партнерів – інтернет-магазинів і не зупиняти видачу цільових кредитів», — сказав Андрій Кисельов, Голова Правління Forward Bank.

Форвард Банк (Forward Bank) — комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Станом на 01.05.2020 р. активи банку складають 2 310,2 млн грн, регулятивний капітал – 316,5 млн грн, статутний капітал — 1 152,9 млн грн, кошти фізичних осіб — 1 803,7 млн грн, кредитний портфель — 1354,2 млн грн. Forward Bank виконує всі нормативи ліквідності згідно вимог Національного банку України. Норматив достатності (адекватності) капіталу (H2) – 16,3%, при нормативному значенні – не менше 10%. Коефіцієнт короткострокової ліквідності (Н6) складає 75,6%, при нормативному значенні — не менше 60%. Норматив коефіцієнта покриття ліквідністю за всіма валютами (LCRвв) – 532,0% при нормативному значенні – не менше 100%. Норматив коефіцієнта покриття ліквідністю в іноземній валюті – 1330,1%, при нормативному значенні – не менше 100%. Forward Bank входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися