Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 січня 2020, 15:10

Банк «Український капітал» отримав нового голову правління

Наглядова рада ПАТ «Банк «Український капітал» призначила Євгена Чечіля головою правління банку з 20 січня на невизначений строк після затвердження його кандидатури Нацбанком. Про це йдеться в повідомленні банку в системі розкриття інформації на фондовому ринку НКЦПФР, пише finclub.net.

Рішення було прийняте шляхом переведення Чечіля з посади заступника голови правління банку у зв’язку із погодженням його кандидатури на посаду голови правління НБУ 26 грудня 2019 року.

Що відомо Чечіля

  • Протягом останніх п’яти років Євген Чечіль обіймав наступні посади: серпень 2013 — жовтень 2015 р. — директор Київського центрального відділення ПАТ «Укрінбанк», 22.10.2015 — 20.01.2020 заступник голови правління банку «Український капітал».

  • При цьому рішення про призначення іншої особи на вакантну посаду заступника голови правління не приймалось.

Читайте також: Нацбанк змінив порядок реорганізації банків

Крім того, наглядова рада банку призначила Володимира Зайця на посаду начальника управління фінансового моніторингу, члена правління банку з 20 січня 2020 року на невизначений термін.

Раніше повідомлялося

Нагадаємо, що 11 грудня 2019 року банк «Український капітал» змінив структуру власності. Так, ТОВ «Фінансова компанія «Фінцентр» (Київ) вийшла зі статутного капіталу банку. На момент виходу пакет акцій ФК становив 9,99% статутного капіталу або 18,5 млн простих іменних акцій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися