Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 жовтня 2019, 16:00

У Києві відбудеться Міжнародний форум та вручення премії з нерухомості

26 листопада 2019 року відбудеться п’ятий Форум та Премія, який щорічно відвідують понад 300 профільних гравців ринку нерухомості V Eastern Europe Real Estate Forum and Awards.

У програмі – чотири панельні дискусії, виступи експертів, презентації. Основний фокус – успіх Грузії, як країни, якій вдалося залучити мільярдні іноземні інвестиції.

Максимальне спрямування форуму на практичні успішні кейси у реалізації проектів нерухомості. Українські та зарубіжні, девелопери, інвестори, розробники архітектори, представники провідних консалтингових та брокерських компаній розповідатимуть про те, як реалізувати успішні проекти в сфері нерухомості.

На завершення вечора відбудеться гала-вечеря та нагородження переможців EE Real Estate Awards. Професійне міжнародне журі обере кращих у 22 номінаціях.

Форум та Премія відбудуться у InterContinental Kyiv за адресою вулиця Велика Житомирська, 2А. Організатори події – UREClub та EuropaProperty.com. Партнери – Cushman & Wakefield, FIABCI-Ukraine, CBRE Ukraine, DLA Piper, New Work, Pragmatika, Архітектурна практика, PropertyGeorgia, Laminam, Architecture of the Future, Pragmatika, Бізнес Women, Nedvizhka.ua.

Зареєструватися і придбати квиток можна на сайті форуму.

Коментарі - 2

+
0
0675613
0675613
30 жовтня 2019, 23:28
#
Все б хорошо и правильно, и туризм с арендой во всем мире развиваются опережающе. Но 3/4 гостей из рашки, которая то полеты отменяет, то вина не покупает. О каких прогнозах и гарантиях можно говорить. А в Грузию и Кавказ я влюблен с детства, и как бы там было чудно без русо
+
0
KlichkoY
KlichkoY
1 листопада 2019, 16:16
#
Русотурісто зараз є всюди. абсолютно. і вони по гомону (і гонору) не зрівняться ні з ким. та все ж таки вони багато витрачають у подорожах, тож туристичні країни їх люблять.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися