Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 вересня 2019, 8:34

Dragon Capital купує чотириповерховий офіс Укрсоцбанку

Dragon Capital хоче придбати офісне приміщення на Печерську, яке належить Укрсоцбанку. Про це йдеться в порядку денному Антимонопольного комітету (АМКУ), передає «Інтерфакс-Україна».

Dragon Capital хоче придбати офісне приміщення на Печерську, яке належить Укрсоцбанку.
Фото: biz.nv.ua

Йдеться про купівлю чотириповерхової будівлі загальною площею 6,8 тис. кв. м.

У березні в Альфа-Банку заявляли про здійснення операції з продажу офісу Укрсоцбанку по вул. Ділова, 3.

Що відомо

  • У жовтні 2018 року компанія UCPIH Ltd, що входить в групу компаній Dragon Capital,завершила угоду з придбання в АТ «Укрсоцбанк» бізнес-парку Horizon Park Business Center площею 69 030 кв.м.
  • Загалом з 2016 рік Dragon Capital разом зі своїми європейськими та американськими партнерами проінвестували в нерухомість України уже 400 млн дол.

 Інвестиції в нерухомість

  • Dragon Capital — найбільша інвестиційна компанія України, працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських, брокерських послуг для корпоративних й приватних клієнтів.
  • Кінцевим бенефіціаром в держреєстрі вказаний громадянин Чехії, президент Європейської бізнес асоціації Томаш Фіала.

Інвестиції в нерухомість

Інвестиції в нерухомість залишаються однією з головних альтернатив депозитам. Вкладаючи заощадження в квадратні метри, українці сподіваються не тільки їх захистити від знецінення, а й заробити.

Варіанти інвестицій:

Перший варіант інвестування — купівля квартири на ранніх етапах будівництва, щоб заробити на її перепродажі в подальшому. Ця популярна в 2006-2008 роках схема і зараз обіцяє прибуток.

Другий варіант — покупка квартири для подальшої здачі в оренду. Він підходить для житла, розташованого в віддалених, але перспективних районах.

Третій варіант інвестування — купівля з метою здачі в оренду квартири в будинку старого житлового фонду. Тут точно можна не розраховувати на вигідний перепродаж через 5-7 років.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися