Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 червня 2019, 18:50

Піреус Банк визначив трьох переможців акції «Надзвичайна подорож!»

Піреус Банк визначив трьох переможців акції «Надзвичайна подорож!», що була започаткована спеціально до сезону відпусток, аби вкладники банку отримали змогу виграти дорожню валізу для своєї подорожі.

Так, згідно з умовами акції розіграш валіз проводиться щодватижні за допомогою сервісу random.org. серед приватних осіб, які розмістили у Піреус банку депозит у гривні від 50 000 грн строком від 3 місяців.

Акція триває до кінця червня 2019 року. Ставка, за якою на даний час можна розмістити депозит у Піреус Банку становить до 16,5% річних у гривні.

Однією із ключових переваг розміщення коштів у Піреус Банку є надійність та кредитоспроможність, що нещодавно підтверджено присвоєнням довгострокового кредитного рейтингу на рівні uaAA рейтинговим агентством «Стандарт-Рейтинг». Так, Піреус Банк увійшов до ТОП-3 банків за рівнем надійності банківських депозитів за версією рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» та посів 7-му сходинку у рейтингу за версією журналу «Новое время», що був складений інвестиційною компанією DragonCapital. Банк також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися