Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 січня 2018, 11:04

ЗМІ: Альфа-Банк може змінити бренд

У найближчі дні Альфа-Банк отримає пропозиції консультантів щодо свого нового бренду, але банк готовий до експериментів і навіть повної зміни бренду.

У найближчі дні Альфа-Банк отримає пропозиції консультантів щодо свого нового бренду, але банк готовий до експериментів і навіть повної зміни бренду.
ЗМІ: Альфа-Банк може змінити бренд/Фото: vedomosti.ru

Про це повідомив вінтерв'ю FinClub генеральний менеджер Альфа-Банку, майбутній голова правління Укрсоцбанку Іван Світек.

«У грудні ми почали тендер за участю локальних і представництв міжнародних креативних агентств. У найближчі дні ми очікуємо їх пропозицій щодо розвитку бренду», — розповів Світек.

Зовнішній консультант може порекомендувати будь-який варіант: і рестайлінг бренду Альфа-Банку, і переведення об'єднаної установи на оновлений бренд Укрсоцбанк, і абсолютно нову назву.

У банку «відкриті» до таких пропозицій.

«Якщо оцінити всі три варіанти, то вони рівні, у кожного є плюси і мінуси. Я сам в різні періоди був прихильником різних варіантів. Тим цікавіше буде подивитися на те, що нам запропонують агентства. Для прийняття фінального рішення ми будемо прислухатися до думки наших клієнтів, запрошуючи їх до участі в фокус-групах», — зазначив Світек.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Укрсоцбанк очолить Іван Світек, член правління Альфа-БанкаУкраіна і генеральний менеджер банківських активів ABH Holdings S.A в Україні.

Нагадаємо, як повідомлялося, наглядова рада Укрсоцбанку з 2 листопада 2017 року припинила повноваження глави фінустанови Тамари Савощенко у зв'язку з закінченням дії трудового контракту.

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в Telegram

Коментарі - 1

+
0
ballistic
ballistic
30 січня 2018, 22:54
#
«У найближчі дні Альфа-Банк отримає пропозиції консультантів щодо свого нового бренду»
— отакі «консультанти» придумали перейменувати АЗС ТНК на смішне ім'я «Глуско» (або «Глусько»).
Але «смішний» ребрендінг не допоміг — заправки як були, так і лишилися пустими.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися