Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 січня 2018, 11:57

ФГВФО завершив виплати вкладникам «Ерде банку»

5 січня 2018 року уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізосіб на ліквідацію АТ «Ерде банк» було подано документи до держреєстратора юросіб, фізосіб-підприємців та громадських формувань, для державної реєстрації припинення банку як юридичної особи.

5 січня 2018 року уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізосіб на ліквідацію АТ «Ерде банк» було подано документи до держреєстратора юросіб, фізосіб-підприємців та громадських формувань, для державної реєстрації припинення банку як юридичної ос
ФГВФО завершив виплати вкладникам "Ерде банку"/Фото: domik.ua

Як зазначили  Фонді, відповідно до частини сьомої статті 26 закону «Про систему гарантування вкладів фізосіб» ФГВФО завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день подання документів для внесення до ЄДР запису про ліквідацію банку як юридичної особи.

У зв’язку із цим, Фонд гарантування повідомляє про завершення виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам АТ «Ерде банк».

Коментарі - 1

+
0
Bikeman
Bikeman
10 січня 2018, 12:24
#
Интересно, сроки исковой давности уже вышли?
Государство могло бы и выставить счёт г-ну Демчаку, чтобы компенсировать расходы на выплаты.
«Мойка/обнал» и умышленное доведение до банкротства — уголовные статьи для депутата БПП Руслана Демчака.

«Демчак злоупотреблял своими полномочиями не только как должностное лицо АО «ЭРДЭ БАНК», но и как главный акционер банка. …. Демчак осознавал противоправность своего поведения, используя свои служебные полномочия, умышленно совершил неправомерные действия, предусмотренные статьями 222 и 364 УК Украины, чем вызвал тяжёлые последствия для АО «ЭРДЭ БАНК», — сказано в заявлении ликвидатора банка, уполномоченного Фондом гарантирования вкладов физлиц, О.В.Куренного в правоохранительные органы, датированном 8 августа 2013 года.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися