Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2017, 10:52

Uber знову підняв тарифи в Україні

Сервіс виклику таксі Uber знову підняв вартість поїздок в Україні. Так, ціни на таксі Uber зросли у Києві, Одесі, Львові, Запоріжжі, Дніпрі і Вінниці.

Uber знову підняв тарифи в Україні
Фото: svidok.info

Про це Uber повідомив у своєму офіційному блозі на сайті компанії.

В Києві з 25 вересня мінімальна вартість поїздки з використанням сервісу uberX підвищилася до 30 грн, Ціна однієї хвилини в дорозі зросла до 1,15 грн. Подача машини зросла до 20,5 грн, а ціна за один кілометр знизилася до 4,5 грн.

В Одесі також з 25 вересня мінімальна ціна поїздки з використанням сервісу uberX підвищилася до 35 грн, а вартість однієї хвилини в дорозі зросла до 1,3 грн. Подача авто становить 20 грн, ціна за один кілометр — 4,5 грн.

З 25 вересня змінилися тарифи і у Львові. Так, мінімальна вартість поїздки з використанням сервісу uberX тепер становить 30 грн, ціна однієї хвилини в дорозі — 1,2 грн, подача авто — 16 грн, а вартість за один кілометр — 5 грн.

У Запоріжжі з 25 вересня мінімальна ціна поїздки з використанням сервісу uberX підвищилася до 25 грн, а вартість однієї хвилини в дорозі зросла до 90 коп. Подача авто становить 16 грн, а ціна за один кілометр — 3,5 грн. При цьому, всього за 4 дні до цього Uber вже піднімав тарифи у Запоріжжі.

У Дніпрі з 24 вересня тарифи стали наступними: мінімальна вартість поїздки з використанням сервісу uberX тепер становить 30 грн, ціна однієї хвилини в дорозі — 1,1 грн, подача авто — 15 грн, а вартість за один кілометр — 4,5 грн.

У Вінниці з 21 вересня до тарифу додали вартості однієї хвилини поїздки, яка становить 30 коп. Подача з використанням сервісу uberX становить 11 грн, мінімальна вартість поїздки — 20 грн, а вартість за один кілометр — 5,5 грн.

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в Viber

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися