Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Компанію UTICO-не рекомендую

1/5
oleh702022-12-03 20:17:58
Розкажу про свій досвід «співпраці» з UTICO.В листопаді 2019 року сталося ДТП врезультаті якої винуватцем був водій, авто якого було застраховане у цій компанії.Після всіх процедур після ДТП(замірів вм‘ятин і црапин, фото), я три місяці очікував яка буде сума компенсації.І десь на четвертий місяць мені на картку приходить близько 3-х тис. грн., хоча реальна вартість ремонту склала близько 30 тисяч!!! На моє запитання чому так, в офісі на вул.Січових Стрільців у Києві мені сказали, що так порахував їхній «незалежний» експерт.
Я думаю, що політика цієї компанії полягає в тому, щоб обманом, за допомогою свого «незалежного» експерта, в рази, а то і десятків разів занижувати реальну вартість відшкодування.
Так от, після цього я пішов до справжнього незалежного експерта і він оцінив загальну вартість ремонту близько 30 тис.грн., про що видав мені довідку.З адвокатом я зібрав всі документи, подав в суд і в кінці-кінців виграв його(хоча компанія всіляко затягувала процес).Врезультаті рішення суду мені було повністю компенсовано не тільки вартість ремонту, але і послуги адвоката.До речі,їхній «незалежний експерт» надав свій висновок російською мовою і суд відхилив його.Звертайте на це увагу!!!
ВИСНОВОК: компанія UTICO-НЕПОРЯДНА!!!
НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЇЇ КАТЕГОРИЧНО!!!
Якщо бачите від них якісь непорядні, шахрайські дії-обов‘язково подавайте на них до суду!

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован