Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Компанія куди за власний кошт ніколи не звернуся!

1/5
Cezari2024-03-25 02:06:39
Маю вже практично 20 річний досвід співпраці зі страховими в сфері медичного страхування. Був клієнтом практично усіх компаній які роблять ці послуги, так от Уніка мабудь найгірша зі всіх! Раніше в них була проблема з дозвонами на запис до лікаря та часом замовлення препаратів (добу чекати мінимум). У 24р. з цим проблем не було, я вже навіть зрадів, в чому підступ? Але в них тепер нова тактіка, по мінімуму сократити кількість припаратів що виписують, краще в двоє: вітаміни, сольові раствори для носу, антівірусні препарати це прям стабільно, але вони пійшли далі, наприклад якщо вам прописують пшикалку для горла та смокталки — «ні дамо тольки щось одне», навіть якщо там різні діючи речовини 😀. І це не кінець, якщо ви захворіли, і тут раптово у вас трапляється погіршення стану і вам терміново потрібно оргінізувати приїом до врача, то записують на через 3 дня, бо ти вже був у клініці і в тій самій клініці немає цого врача раніше чем через 3 дні, а в іншу клініку йм мабудь «фен-шуй» не дозволяє (тут питання зовсім не зрозуміле, у мене є перелік клінік, яка різниця в якій кліниці буду якщо вона в одної категорії?)! На питанея, а якщо я помру за ці три дня, отримую ціничну відповідь: «якщо вам так погано визивайте швидку допомогу»! І це Європейська компанія!? Сказати що вона найдешевша, то ні, в чому ж причина такого відношення не зрозуміло. Нікому не рекомендую цю недострахову. Тільки ми зможемо їх навчити працювати та поважати своїх клієнтів голосуючи гривнею!
Уника
25 марта 2024, 9:19
Вітаємо! Нам шкода, що у Вас лишилися негативні враження після взаємодії з компанією. Для детальної перевірки інформації, надішліть, будь ласка, Ваш номер полісу та деталі страхового випадку на quality@uniqa.ua. Ми проведемо перевірку та зможемо надати Вам зворотній зв'язок. З повагою, Команда контролю якості УНІКА Україна

Комментарии к отзыву - 1

CezariCezari2024-03-25 09:40:26
P.S.: На цю адресу писав quality@uniqa.ua, відповіді немає, також задавав питання в чаті, відповіли що немає свободних операторів. Уніка - Унікальна страхова компанія 😀😃🙂 де за ваши кошти над вами познущаються.
Отзыв успешно отредактирован