Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Найжахливіша страхова

1/5
IoJune2024-02-21 16:42:40
Не раджу обирати цю страхову. Покривають лікування лише у випадках легкої застуди і то не завжди на 100%. У всіх інших випадках, особливо, коли це критично необхідно і застрахована особа перебуває у тяжкому стані або середньої тяжкості, там робитимуть все аби не покривати взагалі нічого. У нас було декілька випадків, які говорять самі за себе:
1) Гостре отруєння, температура 39, стан дуже тяжкий. Звернулися в день, декілька разів самі набирали уточнювали чи вже записали до лікаря, просили до інфекціоніста, записали до терапевта, консультація терапевта була не предметною. Знову просили до інфекціоніста, записали до гастроентеролога, яка все ж нас відправила до інфекціоніста, але Уніка чомусь знову наполягала на терапевті. 2 втрачені дні, стан сильно погіршився, після сварки на підвищених тонах нарешті записали до інфекціоніста, діагноз сальмонельоз, покрили лише 10% ліків.
2) Теж тяжкий стан, раптово з'явився біль, рвота, температура 38, подзвонили з запитом на швидку. Чекаємо швидку близько години, телефонує Уніка і запитує чи викликати все-таки швидку. Зібралися самі і поїхали в найближчу на таксі. Першу допомогу надали, повернулися додому, знову баталії зі страховою. Не можуть нормально записати до лікаря чи на аналізи, потрібно постійно телефонувати нагадувати або робити все самим. Покрили 10-15% від лікування.
3) Наступний випадок, температура 38-39 третій день, знову все повторюється, ніхто там не поспішає з запасом до лікаря чи на аналізи, покрили лише антибіотики та перебування в стаціонарі, все інше оплачуй сам, а це 85% від загальної суми, тобто знову покрили лише до 15% лікування.

По загальному, часто спілкування з ними викликає сильний стрес, що значно погіршує вже й без того поганий стан. Враховуючи досить дорогий пакет страхування, а саме 175 000 грн в рік, взагалі не доцільний до сплачених коштів сервіс.
Уника
21 февраля 2024, 17:15
Вітаємо! Нам шкода, що у Вас виникли проблеми під час взаємодії з компанією. Для детальної перевірки інформації, надішліть, будь ласка, Ваш номер полісу на quality@uniqa.ua. Ми проведемо перевірку та зможемо надати Вам зворотній зв'язок. З повагою, Команда контролю якості УНІКА Україна

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован