Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не відшодовують кошти, а якщо пропонують то знімають 19%

1/5
gonia2023-07-31 18:21:19
Маю перший та гіркий досвід. У мене післяопераційна проблема, яка потребувала негайної перевірки ока. Мені сказали записатись у недоговірну клініку, і надати усі документи. Все виконав, розглядали декілька днів, потім написали що на заключені немає печатки, і змушують бігати ще раз. Хоча квитанцію офіційну надав, усі заключення про мій стан теж надав, надалі нажаль потребую хірургічного втручання. Вони не можуть відшкодувати 1100 грн, я собі не можу уявити як відшодовують операцію яку я буду робити, її вартість 33000( Моя рекомендація не розраховуйте на допомогу.
Уника
1 августа 2023, 14:24
Вітаємо, Ігорю Миколайовичу! СК «УНІКА» дуже прикро, що виникло таке непорозуміння. Для подальшого розгляду справи на відшкодування, очікуємо від Вас консультаційний висновок, завірений печаткою клініки. Згідно з умовами Вашого договору документ можна подати не пізніше 60 (шістдесяти) календарних днів з дати оплати медичних послуг.

Відповідно до чинного Розпорядження Нацкомфінпослуг №997 від 24.12.2010 р. для проведення страхових виплат має бути надано розрахунковий та медичний документ, завірений в установленому законодавством порядку. В свою чергу, вимоги до оформлення медичних документів ( у Вашому випадку – консультаційний висновок) закріплено Наказом МОЗ України від № 110 від 14.02.2012 року, відповідно до якого «висновок завіряється печаткою закладу охорони здоров’я, де проводилась консультація». Якщо можливості надати медичний документ встановленої форми немає, то згідно вказаного вище Розпорядження, можливе проведення виплати з утриманням 19,5% податків. Отже, запевняємо, що наша компанія в своїй діяльності керується чинним законодавством України.

Наразі, ми розуміємо можливі складнощі, що виникли у Вас з отриманням документів, тому пропонуємо Вам обидва варіанти: надати повний перелік документів (до 12.09.2023) або ж провести оплату з утриманням податку.

Бажаємо Вам якнайскорішого одужання!

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован