Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Досвід співпраці вкрай негативний

1/5
DimB2023-02-02 15:05:20
Якщо раптом так склались зірки і відшкодовувати збитки, нанесені Вашому майну, буде компанія Уніка — Вам «пощастило»!!! В процесі відшкодування Ви опануєте професії юриста (вивчите всі нормативні документи, що стосуються страхового законодавства, практичний досвід порядку відшкодування наслідків ДТП в частині судової практики) автомеханіка (самі маєте визначити вичерпний перелік ушкоджених елементів та їх правильну назву), бухгалтера (розберетесь, хто з юридичних та фізичних осіб платник ПДВ і чому компанія буде чи не буде відшкодовувати виставлені ними рахунки за ремонт Вашого авто), менеджера з продажів (будете шукати в магазинах та на розборках вартість елементів автомобіля для їхної заміни — і все одно Вам їх відшкодують їх вартість в лише на 30 відсотків). Вас чекає незабутній досвід самонавчання із зазначених питань в стислі терміни!!!
По факту: після настання ДТП компанія заводить так звану «страхову справу», ознайомитись з якою у Вас не буде можливості навіть за офіційним запитом — відповідають що в них немає такого обов’язку.
Долучити рахунки від офіційного дилера неможливо: в них є свої «незалежні експерти», які «правильно» рахують суму відшкодування.
Ознайомитись з документом калькуляцієї в повному обсязі неможливо — Вам покажуть на екрані файл без дати та без підпису «експерта».
Знімати копії документів, фотографувати їх, знімати відео та вести аудіозапис розмов заборонено — щоб потім не можна було нічого довести та оскаржити їх неправомірні дії.
В результаті на заміну крила з його фарбуванням, фарбування бамперу та полірування фари я отримав від компанії суму у 8100 грн без погодження зі мною — початкова пропозиція складала 5500 грн.
Ну і в процесі співпраці Ви обов’язково вислухаєте за Вашу некомпетентність, незнання Законодавства, пропозиції особисто звернутись до президента для внесення змін у порядок відшкодування конкретно для Вас.
Репутаційні втрати менеджера взагалі не турбують — будуть розмовляти з Вами як вважають за потрібне.
Категорично не рекомендую до співпраці цю компанію…
Уника
15 февраля 2023, 15:23
Доброго дня!
Нам дуже шкода, що у Вас склався негативний досвід взаємодії з нашою компанією. Та просимо дати нам можливість розібратися в цій ситуації. Для цього напишіть, будь ласка, нам лист на ел. адресу quality@uniqa.ua, обов'язково вкажіть номер Вашого договору або страхової справи.

З повагою, СК «УНІКА»

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован