Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Винница, ул. Келецкая, 78-В

Адрес:
Винница, ул. Келецкая, 78-В
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00, перерыв: 13:00-14:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
21 декабря 2022, 17:20
Всіма дуже «шанований» банк приват продовжує займатись махінаціями і шулерством з реалізацією ювілейних монет НАЦБАНКУ. Перші місяці початку їхніх махінацій з реалізації монет, працівники банку приват на гарячій лінії 3700 — давали хоть якусь приблизну інформацію про початок реалізації нових монет в тому чи іншому місті України. Зараз такої інформації вони надати не можуть- вона їм не надходить!
Пропонують звертатись у відділення. А у відділеннях, як не прийдеш — нічого немає на продаж звичайним людям. Один день не зайшов — і трапляється чудо, касир з опущеними очима в підлогу розказує, що вчора вже все продали!!!

Пропозиція для махінаторів з Приват банку: на цій сторінці
https://privatbank.ua/premium-banking/coins
добавьте інформацію що простим людям не продаєте.
А розділі детальніше добавте послання на OLX хто продає!!!
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
21 декабря 2022, 20:27
Добрий вечір!
Враховуючи невелику кількість монет відсутня можливість здійснювати продаж у всіх відділеннях. Виходячи з низки параметрів було визначено перелік відділень для продажу нумізматичної продукції. Банк розподіляє отримані монети між відділеннями, список яких ми розмістили на нашому сайті: https://privatbank.ua/premium-banking/coins
Також на сайті зазначено орієнтовний місяць запуску продажу монет, які ще не стали доступними для покупки.
Продаж монет здійснюється при зверненні клієнта в касу відділення. Ми передали інформацію колегам, щоб розглянути можливі варіанти для покращення інформування на сайті про старт продажу монет.
3
19 ноября 2022, 23:45
Просто жах! Довіри вже немає такому «народному» банку. Не очікувала цього, чесно кажучи, від Приватбанку.

Поповнювала власну картку через термінал самообслуговування. Та внесені кошти так і не побачила через якусь технічну несправність, яка з’явилася після того, як всі купюри вже були в терміналі.

Всі спроби якось виправити цю ситуацію з допомогою операторів нічого не дали. Єдине, що отримала у відповідь на звернення:
«За наданими даними операцію не знайдено. Подайте, заявку повторно.» Подавала ще раз. Але, як я зрозуміла, насправді нічого я не зможу повернути :(

Крім цього всього, щоб додзвонитися до реального оператора, потрібно ПРИМУСОВО слухати і спілкуватися з віртуальним помічником, який десять раз буде говорити та запитувати одне і теж!!! Просто марна трата часу і нервів.

Як виявилося, таке тепер часто трапляється, не у мене однієї ця проблема виникла. Просто чудово, в такий важкий час ще людей грабувати…
Комментарии (4)
Ответ банка
Приватбанк
20 ноября 2022, 10:03
Доброго ранку!
Як бачимо, згадані вами заявки були подані по різним пристроям. Якщо заявка подана не по тому терміналу, в якому проводилась операція, вона буде відхилена, адже в такому випадку готівка була внесена в інший термінал і по зазначеному в заявці терміналу не буде знайдено вашої операції. Ми передали інформацію колегам для розгляду питання. З вами додатково зв'яжуться.
1 не засчитана
30 августа 2022, 10:34
ПриватБанк VIP відділення в місті Вінниця по вул. Келецька 78в проводила реалізацію монет НБУ з махінаціями і брехнею наступних монет:
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ
ЄЛИЗАВЕТА ЯРОСЛАВНА
ЧОРНОБИЛЬ. ВІДРОДЖЕННЯ. ВЕДМІДЬ БУРИЙ
На гарчій лінії Приватбанку за день до початку реалізації 17.08.2022 р. повідомляли, що реалізації не немає і коли почнеться не знають.
А на слідуючий день 18.08.2022р. під обідню перерву в Вінниці по тихому почали продавати. І о чудо за півдня одна каса зазначеного відділення продала всі монети :).
Хто не встиг купити за 5 годин роботи одної каси — все на слідуючий день — касир нагло брехала, що все розпродали і керівниця відділення підтвердили що вже немає продажу. Навіть гаряча лінія Приватбанку підтвердила, що на ранок 19.08.2022р. монети в Вінниці були в продажу але тільки своїм людям!!!
Тепер всіх запрошують придбати монети на ОЛХ у своїх людей в 3−4 рази дорожче номінальної вартості яку зазначив НБУ!
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
30 августа 2022, 12:41
Вітаємо.
З 10 серпня ПриватБанк реалізує монети, які присвячені мужності та незламності українського народу.
Всі новини в першу чергу публікуються на сайті банку — https://privatbank.ua/premium-banking/coins
Враховуючи невелику кількість монет, яку надає НБУ, здійснювати продажу в усіх без винятку відділеннях недоцільно. Виходячи з параметрів клієнтської бази, розташування та навантаження на касові вузли було визначено перелік відділень для продажу нумізматичної продукції.
Шкода, що наразі ви не встигли придбати цікавлячу монету. Дізнатися про план випуску нумізматичної продукції НБУ на поточний рік можна на сайті НБУ. Банк не розділяє клієнтів на «своїх» та інших. Відділення, які обслуговують Преміальних клієнтів мають надавати підвищений рівень сервісу для Преміального сегменту клієнтів, в тому числі і з продажу нумізматичної продукцію. Якщо клієнт бажає обслуговуватися на Преміум центрі — він має отримати відповідний статус на загальних умовах. https://privatbank.ua/vip

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Винница, ул. Келецкая, 78-В.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Винница, ул. Келецкая, 78-В- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.