Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Липовец, ул. Василия Липковского, 53

Адрес:
Винницкая область, Липовец, ул. Василия Липковского, 53
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:00, (касса: 08:00-17:00, перерыв: 12:00-13:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5 не засчитана
25 апреля 2024, 6:51
Нещодавно відвідувала відділення, оплачувала комунальні послуги. Допомогла привітна дівчина спеціаліст Юліана, щиро вдячна банку за таких працівників, оцінка однозначно 5/5!
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
25 апреля 2024, 9:40
Вітаємо.
Дякуємо за відгук. Ваше задоволення – це саме те, чого ми прагнемо.
4 не засчитана
16 сентября 2019, 12:37
Доброго дня! В мене склалась така ситуація: пішла відкривати карту для виплат, відкрити її не змогли, тому що не сканувався мій id паспорт, сказали підійти через пару днів, можливо якийсь збій. Була у 3-х відділеннях, ні в одному паспорт не сканується. Їздила навіть в паспортний, там перевірили, з паспортом все добре, він дійсний, пошкоджень не має. Мені мають прийти на карточку не малі кошти і потрібна карта саме вашого банку, а відкрити мені її не можуть. Що мені робити в даній ситуації?
Комментарии (8)
Ответ банка
Приватбанк
16 сентября 2019, 13:59
Добрий день!
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
Ми запросили в особистому повідомленні Ваш номер телефону, щоб детальніше розглянути Ваш випадок, і розібратися в ситуації, що склалася.
З повагою, ПриватБанк.
5 не засчитана
26 февраля 2018, 17:34
Матвійчук Олександр Сергійович, м. Запорожжя, карта приватбанка 4149 4393 9255 4121, оператор він же менеджер Ігор Кот. Продают дитячі коляски на сайті ООО «Укрлонг». Після отримання коштів на протязі 5 днів виключали телефон, блокували, ігнорували, потім закрили сайт та пропали. Впевнений, що за цей період багатьох обманули.

Прошу відгукнутися тих хто був обманутий.

Вказана карта на третій день була мною заблокована за допомогою оператора Приват банка та написана заява до поліції. Зараз триває перевірка службою безпеки. Маю надію на повернення коштів.
Комментарии (4)
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Липовце 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Василия Липковского, 53, Липовец

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Липовец, ул. Василия Липковского, 53.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Липовец, ул. Василия Липковского, 53- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.