Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Кодыма, ул. Соборная, 12

Адрес:
Одесская область, Кодыма, ул. Соборная, 12
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:00 - 17:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
2 марта 2020, 16:34
В 2005 році брав Мікрокредит, в заставу була надана нерухомість кафе — бар Оазіс. У 2007 році відновлювалась кредитна лінія по цьому ж мікрокредиту. 23 серпня 2007 року замість того щоб зробити додаткову угоду, начальник відділення Приватбанку у м. Кодима Гоцул Н. І. відкриває нову кредитну лінію за номером 83967-SOGL, і знову ставлять в залог цю саму нерухомість (попередню заборону від 2005 року зняли 8 лютого 2020 року). Як можна було на одну заборону накласти ще одну? Кредит погашено давно, про що єдовідка з П24 та виписки по картці. Уже дві неділі в банку не можуть знайти дану кредитну угоду (копії угоди та іпотеки я їм надав). Кожен день відписки, які відкладають вирішення питання на слідуючий день. Попередню іпотеку знімали майже 2 місяці, тепер знову тянуть з вирішенням питання.
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
2 марта 2020, 18:18
Доброго вечора!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
4
30 января 2020, 20:36
27 грудня подав заявка для вирішення питання про надання пакету документів для нотаріуса (зняття заборони на відчудження). Документи прийняли. Термін розгляду до 30 днів, сьогодні пішов уже 35 день. Персональний банкір Пронюшкіна Н. на звязок не виходить, оператори весь час відповідають, що документи у нотаріуса \\ «ми можемо лише уточнити, що заявка досі у роботі та Вас повідомлять, процес не прискорюється, термін, який ще потрібен, немає можливості уточнити, на жаль»" — ось відповідь операторів. Ніхто нічого не знає. Хтось зможе відповісти, як довго чекати і що означає — термін до 30 днів, це по вашому скільки? Нерухомість продаємо, потрібно терміново. Дякую.
Комментарии (4)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
31 января 2020, 9:01
Доброго ранку!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
З повагою, ПриватБанк.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Кодыма, ул. Соборная, 12.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Кодыма, ул. Соборная, 12- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.