Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Романов, ул. Небесной Сотни, 84

Адрес:
Житомирская область, Романов, ул. Небесной Сотни, 84
Телефон:
+38 (04146) 2-33-28, +38 (04146) 2-31-55
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:00, перерыв: 12:30-13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
14 января 2020, 23:00
Я не знаю, чи це тільки мені так не щастить, але мій досвід спілкування з вашим банком тільки негативний. Мені дістався у спадок квітковий рахунок. Довідку я отримала для нотаріуса тільки після написання негативного відгуку. Тепер у мене нова проблема, мені у місцевому відділенні, а саме селище Романів відмовили у виплаті коштів, відправили до відділені де був відкритий рахунок. Тобто мені потрібно їхати в іншу область. Це якийсь кам'яний вік, а не банк номер один, як ви про себе пишете.
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
15 января 2020, 11:19
Доброго дня! Виплата грошей проводиться на відділені у якому був відкритий рахунок.
3
29 марта 2019, 19:05
І не кажіть потім, що не попереджав! Виявляється ощадна книжка не є підтвердженням клієнта банку! Не можу бути впевненим, що керівництво Ощада являються клієнтами свого банку, але те що вони поняття не мають, що відображається на сайті — це точно!!! Айтішніки чітко описали схему отримання субсидій, але ж ви, ***, не можете щоб все не опаскудити, як в совдєповські часи, штучно створити проблему, а потім з гордістю Розенки і Гройшмани доповідали про усунення! Виявляється схема — схемою, але всім керівникам відділень розіслали цікаві інструкції. По схемі я записуюсь на прийом (на сайті робочий день до 18, а в Романові до 16 і мало того в 15.35 закривають двері на ключ тільки на випуск людей), і відділенні оформляю картку. Після цього я МАЮ ПРАВО вибрати спосіб отримання субсидії НА картку ЧИ швидка копійка!!! Але те, що ти записався НІКОГО не гребе — бо в них своя черга, а по цікавій інструкції тебе примушують на швидку копійку, де звичайно СВОЯ жива черга! А якщо ти хочеш вияснити питання ощадної книжки — то тобі у іншу живу чергу! Кількість людей у приміщенні 2-3 десятки, площа приміщення 5 на 6 метрів, банкетка на 3 сидіння і три стільчика до операторів. Із 5 березня питаюсь оформити картку. А потім ще через пару днів вистояти в черзі за отриманням картки!!! Тому питання до керівництва Ощадбанка: скільки на 29 березня Романівське віділення видало карток по субсидії, скільки зробило виплат через касу, і скільки років вам ще потрібно для забезпечення картками решти клієнтів, яких примусили до вашої д*білоїдної совдепії. Кількість отримувачів субсидії у районі майже 5,5 тисячі! Для прикладу: у Приваті в 4 рази більше приміщення, у 5 разів більше місць для сидіння, у 2 рази менше персоналу і відкриття рахунку займає максимум 20 хвилин!!!
Комментарии (6)
Ответ банка
Ощадбанк
1 апреля 2019, 10:52
Добрий день. Шкода, що у вас сформувалось таке враження, пане Володимире. Оскільки:
1) на офіційних ресурсах надані детальні роз'яснення щодо відповідності наявного у клієнта рахунку процесу отримання на нього коштів по процесу монетизації субсидії. Просимо звернути увагу на схему: https://www.oschadbank.ua/ua/sb3
2) для швидкості отримання коштів по переказу «Швидка копійка» можна здійснити реєстрацію через офіційний сайт чи зателефонувавши до контакт-центру;
3) зважаючи, що виплати за процесом монетизації відбуваються щомісяця протягом належного часу, співробітниками пропонується відкриття відповідного рахунку.
4) зазначимо, що співробітники (наприклад, касир і економіст) мають свій функціонал, тому для отримання необхідної вам послуги, потрібно звернутись саме до компетентного у цьому питанні працівника.
5) іменні картки надаються клієнтам у термін 14 днів, оскільки протягом цього часу ваш запит оброблюється, картка виготовляється і доставляється до належного місця.
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Романове 🏦 / Отделение Ощадбанк: ул. Небесной Сотни, 84, Романов

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Романов, ул. Небесной Сотни, 84.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Романов, ул. Небесной Сотни, 84- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.