Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Изяслав, ул. Шевченко, 28

Адрес:
Хмельницкая область, Изяслав, ул. Шевченко, 28
Телефон:
+38 (038) 524-12-80
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
23 января 2022, 15:55
Добрий день.Скажіть, будь ласка, спираючись на яку статтю закону ви мали право заблокувати рахунки і привласнити кошти, кровно заробленнні? Один рахунок заблокований на велику рогату худобу, а інший рахунок оформленний на другу особу на отримання субсидії, заблокована з коштами субсидії. Ви що думаєте, що людям за 70 років, то вам шахрайськими методами все дозволенно? Поверніть кошти!!!
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
24 января 2022, 10:05
Доброго дня! Рахунок не блокується без підстав. Якщо до банку надійшов документ про необхідність обмежити рахунок відповідно до виконавчого провадження, банк не має права це ігнорувати.
без оценки
13 октября 2017, 21:03
Читаючи відгуки можу з чимось погодитись, а з чимось ні, але хочу звернути увагу на поведінку керуючоі відділення в м, Ізяслав, жінка пенсіонерка. Вона постійно кричить на своіх підлеглих за діло і просто так, робить це де попало, в залі, біля касових вікон, грубо з приниженням, мені як клієнту ніяково, дівчата плачуть але мовчать бо робота потрібна. Але це не все, кричить вона і на клієнтів, бо платять в касі, а треба в терміналі, не раз була свідком, як сварилась на людей біля банкомату, що знімають гроші по карткам привата або інших банків, своім не вистачає. і знов грубо, зверхньо, дивлячись на це, думається що може деяких керівників варто відправляти на пенсію силоміць. Я наприклад намагаюсь як найрідше заходити в дане відділення, але дівчат шкода, працювати під таким керівником це мука, постійний страх і стрес. Зверніть на це увагу будьласка.
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
17 октября 2017, 10:34
Доброго дня!
Дякуємо за інформацію! Обов’язково звернем увагу і, при необхідності, приймемо міри.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Изяслав, ул. Шевченко, 28.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Изяслав, ул. Шевченко, 28- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.