Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Турийск, ул. Луцкая, 6

Адрес:
Волынская область, Турийск, ул. Луцкая, 6
Телефон:
+38 (08922) 6-33-14
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
без оценки
22 сентября 2017, 19:29
Вперше зіткнулась з такою проблемою, як заміна картки. 06.09.2017 р звернулась в Ощадбанк щоб замінити свою зарплатну картку. Замовила! Це був початок моїх проблем з банком!.Хотіла зняти гроші без картки, останні цифри нової вже мала, смс банкінг теж був підключений.Почала телефонувати на контакт-центр, щоб отримати решту цифр з картки.Мені була одна відповідь:«Операцію відхилено, проблеми з пластиком, перетелефонуйте після 12, після 16, після 18.І при виникненні проблеми звертайтесь в своє відділення» Я телефонувала три, чотири рази на день.Мені терміново потрібно було зняти власні кошти! Ці проблеми з пластиком продовжувались 13 днів!!! Хоча карточка виготовляється протягом трьох днів.Що це за відношення до клієнтів?!!! Коли не можна зняти власні кошти!!! Зателефонувала знову до контакт-центру, знову та сама відповідь:«Проблеми з пластиком».Одразу звернулась в місцеве відділення Ощадбанку, скільки мені ще чекати! Мені надали інформацію що картка вже готова,і протягом 9 днів буде доставлена.Я не розумію, як за 10 хв виготовляється карточка і одразу відправляється!!! Чи то такі фахівці в контакт-центрі!!! Та очікував мене сюрприз на 17 день, я отримала картку!!! Претензій до місцевого відділення не маю, вони, як могли так і мені допомагали.Розчарувалась у банку і довіри до нього вже немаю!!!
Комментарии (3)
Ответ банка
Ощадбанк
25 сентября 2017, 10:46
Доброго дня! Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення Ваші ПІБ та контактний номер телефону. Ми з'ясуємо ситуацію.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Турийск, ул. Луцкая, 6.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Турийск, ул. Луцкая, 6- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.