Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Дельтабот

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
91616089 10 февраля 2016, 19:06
Отделение по адресу: Ровно, ул. Черняка, 2
Привіт усім! Хочу розповісти свою історію і попросити поради. Маю кредитку в цьому дельта банку. Плачу завжди справно, немає ні одної прострочки. 9.01.2016 дзвінок на моб.тел мого чоловіка з погрозами і вимаганням повернути борг, тому що термін дії договору закінчився. Коли я звернулася в відділення мені сказали що це телефонують колектори, порадили не звертати уваги і платити як раніше. Я і не збиралась платити всю суму відразу, тому плачу як і раніше. Всім хто телефонує кажу до побачення. І так би було надалі, якби ці дельтаботи не прислали моїй мамі лист на адресу моєї приписки. Тепер вони тероризують мою маму, яка хворіє, боюсь щоб не довели до чогось поганого. Будь-ласка порадьте що робити, до кого звертатись щоб дзвонили і писали мені(адресу проживання я вказувала, оскільки за пропискою не проживаю).
Дельта Банк
Ответ банка
11 февраля 2016, 9:25
91616089, доброго ранку,
дозвольте зазначити, що дзвінки з боку відповідальних співробітників Банку, здійснюються з метою надання рекомендацій та пояснень про необхідність своєчасного виконання зобов'язань перед Банком. Також згідно з умовами Договору, термін кредитної лінії становить певну кількість днів, зазначених у Договорі кредитування. У той же час, як зазначено в Договорі, Банк мав право проводити автопролонгацію (тобто автоматичне продовження) терміну кредиту. Така автопролонгація не була обов'язком Банку.
При цьому, згідно з пунктом 4.16.1 Правил банківського обслуговування фізичних осіб, розміщених на сайті Банку, які є невід'ємною частиною Договору, Банк має право відмовити в автопролонгації Договору кредитування, в зв'язку з чим вся сума заборгованості, яка враховувалася як заборгованість по тілу, підлягає оплаті до кінця терміну дії Договору.
Також звертаємо Вашу увагу, що при виникненні простроченої заборгованості відбувається нарахування штрафних санкцій в порядку, передбаченому Договором.

Комментарии - 6

+
0
ASTORED
ASTORED
10 февраля 2016, 20:41
#
Привіт. З цими даунами ви нічого не зробите. У мене була така сама ситуація, але телефонували моїй дружині. Я спеціально телефонував їм, і цікавився чому вони мені не телефонують. Таких дебільних відмазок я ще не чув, і наврят чи почую. Можете приїхати до них в офіс, в Полтаву. Я вже про це думав.
+
0
urgen0508
urgen0508
10 февраля 2016, 21:02
#
Добрый вечер. я ездил в Полтаву в отделения «банка» их ответ угрожаем не мы и не имеем к этому никакого отношения. Когда сказал о заявлении в прокуратуру с записями звонков с угрозами отобрать жильё и детей.дней 15 никто не беспокоит.
+
0
MykolaA
MykolaA
11 февраля 2016, 13:17
#
«Тепер вони тероризують мою маму, яка хворіє» — заспокойте маму, поясніть що це помилка и нехай не звертає уваги. Ви самі підставили маму, вказавши її адресу, то захистіть її максимально. А свої проблеми вирішуйте без її участі. Зберіть гроші, закрийте позику, візьміть довідку. Здоров«я мами грошима не виміряти. Не шукайте винних — помилка ваша, то виправляйте.
+
+9
91616089
91616089
11 февраля 2016, 15:29
#
Я не давала спеціально адресу мами, просто це адреса моєї приписки яка вказана в паспорті. Я давала їм також адресу за якою я проживаю, то вони сюди не пишуть. Лист прийшов без адреси, не написано кому він адресується і навіть без конверта. На пошті для того щоб дізнатися кому цей лист змушені були його прочитати. Тепер окрім мами все село знає який і де в мене кредит. Ви вважаєте, що дельтабанк вчинив по закону. І як ви виразились«помилка ваша», то я хочу вам сказати, що це не моя помилка що банк ліквідовують, що розірвали договір в односторонньому порядку. Я все плачу вчасно і жодної просрочки у мене немає. Ви кажете зберіть гроші, то за три дні зібрати гроші не можливо, а дельтаботи продовжують терирозувати близьких. Саме цікаво те, що мені вони не пишуть і не телефонують.
+
0
ASTORED
ASTORED
11 февраля 2016, 15:43
#
Пані, не виправдовуйтесь! Нема перед ким! Вас розуміють ті, хто був на Вашому місці. Ч(М)удаки з банку Вам дзвонити не будуть — вони будуть пробувати тиснути через близьких. Щоб не турбували маму просто змініть їй номер. А на те що приходять листи — не звертайте увагу. У мене було точно те саме, кому яке діло до Ваших справ.
+
0
91616089
91616089
11 февраля 2016, 17:11
#
Дякую за підтримку.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться