Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Депозит... нові умови

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Olgash 11 декабря 2014, 20:03
Після сьогоднішніх змін умов депозитів в банку, вирішила підстрахуватися та отримати паперовий договір на вклади. Видали без проблем. Для зацікавлених: у договорі є пункт, що вклад (відкритий онлайн) гарантується ФГВФО. Процентні ставки зазначені за старими умовами.
Ну а після цього почався цирк: 1) на питання чому були змінені стартові ставки за депозитами-онлайн, економіст, покрившись плямами, почала нести ахінею. Уточнивши, що мене цікавить не умови зростання ставки після виконання мною танців з бубнами і чухання лівою п'яткою правого вуха, а стартова ставка — знову почула дурню; 2) на питання чому всі програми передбачають однакові умови розміщення, але носять різні назви, економіст почала багровіти і припинила словникову діарею.
Єдине, що вдалося вияснити, та це те, що у разі розірвання договору, здійснюється перерахунок під 0,1% (а не 13%, як зазначали деякі користувачі).
Дельта Банк
Ответ банка
15 декабря 2014, 11:44
Шановна Olgash,
базова процентна ставка за вкладами становить: 13,00% річних для вкладів у гривні
Але, у разі, якщо договір банківського вкладу є чинним на кінець кожного календарного місяця строку залучення вкладу, а також на дату закінчення терміну залучення вкладу, то розмір процентної ставки за вкладом за фактичну кількість днів кожного календарного місяця буде збільшений. В даному випадку базова процентна ставка діяти не буде. При достроковому розірванні вкладів, розмір процентної ставки встановлюється на рівні 0,01% річних незалежно від фактичного строку зберігання коштів та валюти вкладу. При цьому, збільшення розміру процентної ставки не відбудеться.

Комментарии - 10

+
0
eld2014
eld2014
11 декабря 2014, 20:12
#
Все это фигня, банк агент платит не по договору, а по списку из ФГВФЛ.

танцы с бубнами это типа… ритуальные пляски?
+
+6
Olgash
Olgash
11 декабря 2014, 20:20
#
«Все это фигня, банк агент платит не по договору, а по списку из ФГВФЛ.» — хтось, колись задавав питання чи не будуть вклади, укладені онлайн, визнані, як вклади з особливими умовами. У мене теж було це побоювання, тепер спокійно чекаю…
«танцы с бубнами это типа… ритуальные пляски» — ну а як ці умови ще назвати? Мене цікавить чому змінилися стартові ставки, а мені починають розповідати при яких умовах вони почнуть зростати. Дурдом… Скоріш за все, судячи з реакції економіста, їм ще не придумали «легенду».
+
0
eld2014
eld2014
11 декабря 2014, 20:26
#
Не думаю про он-лайн, там есть договор присоединения, т.е. типовой по ГКУ, значит публичній, т.е. с гарантией от ФГВФЛ.

стартовые ставки изменились потому что изменилась цена на кредитные ресурсы.

за мову спасибо, очень приятно читать :)
+
+7
Olgash
Olgash
11 декабря 2014, 20:33
#
Дякую!!! Надто мова важко дається — три місяці, як перейшла на рідну у побуті, хоча все частіше помічаю, що і думки починаю формулювати українською.
Стосовно кредитних ставок: дельта ж не видає зараз кредитів. Чи я помиляюся? Я більш схиляюся до думки, що це куратор НБУ подав звіт «Пробачити неможливо стратити». Кому ставте де хочете :)
+
+1
eld2014
eld2014
11 декабря 2014, 20:42
#
Я когда-то работал в банке, могу сказать профессионально, что кредитные ресурсы это закупка коммерческим банком денег у кого не попадя — население, предприятия, другие банки, НБУ, нерезиденты и т.д.

Если даже банк сейчас не кредитует, то значит его спасает либо НБу, либо межбанк (гривневый), либо… акционеры, либо… лимиты на снятие :)

Прикол в том, что я давно заметил, что на украинском языке, отзывы звучат мягче и добрее :)
+
0
Olgash
Olgash
11 декабря 2014, 21:24
#
Я, хоч ніколи і не працювала у банку, однак можу з певністю стверджувати, що і позикові кошти (міжбанківські кредити, рефінансування і т.д.) і залучені кошти (депозити) відносяться до пасивів. А від вартості залучених пасивів залежить вартість розміщених активів (кредитів), а не як ні навпаки. Тобто маємо певну невідповідність Вашого коментарю…
+
0
Andrey7
Andrey7
11 декабря 2014, 21:04
#
Вы открыли сейчас у Дельта Банке депозит? или мне показалось… неужели есть такие люди, можно было поймать одного, и он депозит, а я сразу свой с кассы обратно
+
0
Olgash
Olgash
11 декабря 2014, 21:17
#
Розсмішили… Я просто оформила паперовий договір на вклад, який тягнеться з вересня місяця.
+
0
Machiavelli
Machiavelli
11 декабря 2014, 21:32
#
Задаешься порой вопросом не подпадут ли он-лайн депозиты под пункт «особливі умови». К тому же, с начала сего года Дельта поднимала ставки на действующие договора, но в бумажном варианте прописана первостепенная ставка… Не поймешь, нет ли здесь камня подводного.
+
0
Olgash
Olgash
11 декабря 2014, 21:42
#
Щоб підстрахувати себе, оформіть паперовий договір у банку. У мене це зайняло 5 хвилин.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться